Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 16 / / 0
Kolejne osoby wspominają o łączeniu Oxy z DHC. Czy to rzeczywiście coś zmienia - wzmaga, a może wydłuża fazę? czy pozwala zmniejszyć ogólną dawkę oxy? Każde działanie tego combo, czy to pozytywne czy mniej fajne mnie interesuje. Proszę o oświecenie przez osobę wtajemniczoną.
Ostatnio zmieniony 15 września 2023 przez tymi, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 703 / 135 / 0
@tymi to raczej logiczne, ze jak wpierdolisz dwa różne opioidy to będziesz miał większa fazę niż po samym oksykodonie solo tak samo jakbyś zajebal majke z oxy, kode z tramalem etc więc pytanie trochę nonsens albo ja czegoś nie zrozumiałem.
  • 16 / / 0
@xantiago jednak więcej osób pisze, że łączy Oxy z DHC a nie np. z Tramalem, więc pytanie o szczegóły dlaczego akurat taki wybór ma uzasadnienie.
  • 21 / / 0
Jest tutaj ktoś kto może wyjaśnić jak to jest że oxydolor lepiej klepie niż oxycontin drogą dożylną ? Rozumiem że oxycontin czyli oryginał lepiej działa tą drogą ale oxydolor który jak wiadomo ciężej jest przerobić i większość mówi że działa gorzej, mniejsza ilość że tak samo ale że dolor działa lepiej? Są tutaj osoby które pisały że jak się nauczyły odpowiedniej przeróbki dolorów to klepią lepiej niż continy. Jeśli któraś z tych osób przeczytać ten wpis to może wyjaśnić co to znaczy że nauczyły się lepiej przerabiać te dolory? Czyli jak? Bo wiadomo że lepiej jest kupić tańszy zamiennik i tak go przerobić żeby lepiej działał nic OC drogą dożylną.
  • 694 / 135 / 0
OC o wiele ciężej dobrze przefiltrować, rzadko kiedy wychodzi klarowny roztwór, dosyć często zdarzały mi się zalążki pirogena w porównaniu do dolorow. To moje osobiste zdanie choć znam jedną doświadczoną osobę która je podziela. Dużo znajomych który walą p.o lub sniff również preferują dolory
:tabletki:
  • 703 / 135 / 0
@Prox wiesz, dużo tańszy oxydolor nie jest na 100% masz cenę 270zl a oxycontin 330 mówimy o 80tkach ja cały czas leciałem na oxycontinie i ostatnio były braki w hurtowniach i wkurwiony mówię no wezmę oxydolor 80 bo co zrobię i Ci powiem rewelacja bardziej polubiłem niz continy otoczka schodzi w chwile moment co prawda ciężko się miażdży czasami palce bolą jak krusze łyżka 3tab na łyżce drugiej, ogólnie nie wiem co ktoś miał na myśli z tym dobrym przerabianiem dolorow wg mnie jest to samo, oczywiście bez żadnego podgrzewania, i nie zauważyłem różnicy w działaniu, może ktoś miał jakieś placebo nie wiem wg mnie działa tak samo
  • 21 / / 0
15 września 2023krzychv pisze:
OC o wiele ciężej dobrze przefiltrować, rzadko kiedy wychodzi klarowny roztwór, dosyć często zdarzały mi się zalążki pirogena w porównaniu do dolorow. To moje osobiste zdanie choć znam jedną doświadczoną osobę która je podziela. Dużo znajomych który walą p.o lub sniff również preferują dolory
OC ciężej przefiltrować? Przecież ogólna opinia jest że właśnie continy to moment jeśli chodzi i filtrację, klarowność roztworu i działanie. Nie chce mi i się szukać teraz ale jeden gość tutaj pisał (jak znajdę to Ci podesle ) że 1 tabl oxycontin I.V to jak 3 tabl dolorów. Jak to możliwe że są aż tak sprzeczne opinie? Może tu wchodzą w grę substancje które znajdują się w roztworze na które każdy organizm reaguje inaczej. No bo jak to wytłumaczyć?
  • 21 / / 0
Wiecie, nawet teraz piszę że znajomą na ten temat i mówi że dolory ledwo smyrają, że nie mają podjazdu wgl do continów. No i weź tu człowieku się dowiedz o co tu chodzi

nie piszemy postów jeden pod drugim i nie cytujemy postów bezpośrednio pod swoim postem proszę to zapamiętać bo zrobiłeś to 3x pod rząd ostrzeżenie słowne. scalono~xan

Proszę, tu takie info
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 703 / 135 / 0
@Prox słuchaj ogólnie wychodzę z założenia, ze nie wszystko co się tutaj przeczyta musi być prawdą, niektórzy głoszą takie herezję, lub dorabiają tysiące mitów, ze głowa mała, ćpam i oxycontin 80 i oxydolor80 przerabiam to normalnie bez jakichs pradawnych mistycznych japońskich magii i wszystko śmiga jak powinno, wejdź i poczytaj wątek na kodeinie, tam to dopiero głowa mała, o tej substancji to się dowiesz więcej niż człowiek który wyizolował kodeinę z opium, gdyby poczytał wątek o kodeinie jakby żył to chwyciłby się za głowę ze nie wie o tym opiacie nawet 5%, co do oxydoloru pewnie sam koncern farmaceutyczny nie wie, ze można zrobić z niego taką rakietę dodając Ch wie co, pamiętaj, ćpuny maja wyobraźnie :)

PS wiele ćpunow, tez łapie placebo i stad wypadają te różnice, ale jak ktoś robi dużo strat a później przeróbka wyjdzie mu lepiej to powie, ze oxycontin oxycontinowi nie równy, skoro potrafią grzać co niektórzy oxy do wrzenia to później tak jest
  • 21 / / 0
Ale jednak odczucia mają takie jakie mają, no nie wiem jak na to patrzeć.. zobacz co ten typ napisał z kolei
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.