Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 927 / 288 / 5
2mg clona to dużo. Generalnie bardzo dużo więc nawet przy tolerancji jeżeli była właśnie taka przerwa (dwa tygodnie na przykład) to tak duża dawka jak 2mg jest ładnie wyczuwalna. Najgorsze są ciągi, jak robi się przerwy to można utrzymywać rozsądne dawki.
"Nie istnieję, nigdy nie istniałem, ale skoro Ty już istniejesz to może i ja zaistnieję."
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 45 / 4 / 0
Witam, wytłumaczy mi ktoś pewne zjawisko, bo mnie to bardzo ciekawi. Jestem alkoholikiem, nie pije, ale jak wypije 3 piwa to mam już mocnego kaca, ogólnie tragizm. A przypadkowo coś odkryłem. Miałem bardzo zły dzień i wrzuciłem 2mg klonazepamu, później kolejne 2 mg, czegoś mi nadal brakowało to wypiłem 3 piwa, przed położeniem się spać wypiłem 20g glukozy i wrzuciłem kolejne 2 mg klonazepamu, zasnąłem odrazu. Efekt taki ze wstałem wyspany w południe, bez jakich kolwiek objawów że piłem alkohol, dosłownie zero czego kolwiek. To działa tak że klon zabija kaca, czy wstaje poprostu pod wpływem klona? Nie wiem czy taka zabawa jest bezpieczna ale tylko w taki sposób mogę napić się piwa. Bez klona 3 piwa i zafundowany kac gigant na cały dzień dosłownie męczarnia. Pozdr
  • 2225 / 377 / 0
Organizm jasno daje Ci znać, że koniec z alkoholem. A Ty dalej swoje i kurwa kombinujesz. To co zrobiłeś to jest rycie beretu , jak kolega wyżej napisał 2 mg bez alko to już dużo, bardzo dużo.
  • 927 / 288 / 5
@OrdynatorCZP odpowiadając ci na pytania. Budzisz się pod wpływem clon dlatego czujesz się lepiej. I tak jak miętowy pisze, nie pij już, organizm jasno daje ci do zrozumienia że już go wystarczająco alkoholem zniszczyłeś.
"Nie istnieję, nigdy nie istniałem, ale skoro Ty już istniejesz to może i ja zaistnieję."
"Żona kocha, warto żyć!"
  • 761 / 105 / 0
Ja dziś zamówiłem Clona 0,5. Będę schodził bo w domu tylko 2 się walają. Mam Pregabe ale tylko 75*2 albo 150*2. Więcej nie. Depakine bo sama pregaba nie wystarczy na padaczkę. Chyba że się mylę to podpowiedzie mi. Ementualnie niech neurolog za 2 tygodnie pisze mi Karbe albo co innego. Może 600 Depakiny. Clon to kurwa z nadpłata.
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 683 / 133 / 0
08 września 2023Detronizator2 pisze:
@OrdynatorCZP odpowiadając ci na pytania. Budzisz się pod wpływem clon dlatego czujesz się lepiej. I tak jak miętowy pisze, nie pij już, organizm jasno daje ci do zrozumienia że już go wystarczająco alkoholem zniszczyłeś.
Dokładnie benzodiazepiny maskują wszelkie kace, zjazdy i zle samopoczucia po melanżach, tylko na skręty niestety nie działają :p, z alkoholu w benzo to jest praktycznie zmiana jak z fiata na fiata, alkohol i clonazepam i inne BDZ działają na receptory GABA nawet występuje tolerancja krzyżowa, wielu alkoholików po zaprzestaniu picia wpieprza blistry benzo zazwyczaj jakiegoś diazepamu (relanium) czy klonów, lub innego tudzież benzo, którego sobie upatrzą, w drugą stronę działa to podobnie, benzowraki później dużo piją, by to przewodnictwo gabanergiczne jakos uregulować, polecam Ci pregabaline na twój przypadek
  • 633 / 153 / 0
Radzę uważać z tym maskowaniem objawów zamiast przemęczenia się dnia następnego na kacu czy zjeździe.
Następnym etapem może być podwojenie dawek dla zaleczenia uboków weekendowego baletu, albo konieczność mixu alko+benzo, bo inaczej lek nie pomoże.
To preludium do nabijania tolerancji krzyżowej, czego nikomu bym nie życzył.
  • 765 / 50 / 1
Mam dwa szybkie pytania, czy nikotyna przy clonozepamie skraca/zmienia profil działania tak jak w przypadku alprazolamu?
I drugie, czy są jakieś ciekawe interakcję clona z czymś? Tak jak np. Grejpfrut z alprą?
Wóz ma swoją specyfikę. Żeby ruszyć wrzucasz trójkę, luz to opcja parkowania, wsteczny to dwójka, a gaz to wsteczny.
  • 927 / 288 / 5
@KarmiKlasik w obudowy przypadkach tak samo.
Spoiler:
"Żona kocha, warto żyć!"
  • 683 / 133 / 0
09 września 2023KarmiKlasik pisze:
Mam dwa szybkie pytania, czy nikotyna przy clonozepamie skraca/zmienia profil działania tak jak w przypadku alprazolamu?
I drugie, czy są jakieś ciekawe interakcję clona z czymś? Tak jak np. Grejpfrut z alprą?
Jaki grejpfrut z alprą? Pierwsze słyszę, z kodeiną owszem ale z alprą? W ogóle nie zauważyłem żeby nikotyna podbijała clonazepam czy zmieniała jego profil lub jakiegokolwiek innego benzo, to nie są opioidy, jedyne co podbija clona to alkohol, bądź opioidy ale w tym przypadku to raczej odwrotnie to clon podbija opioidy, generalnie w zasadzie to tylko alkohol i nie mieszać z DXM! Kiedyś na fazie myślałem ze clonazepamem spłycę fazę po DXM bo miałem za grubo i skończyłem na SORZE z halucynacjami, a wiem co może podbić klona, kryształki RC w sumie nie wiem czy clon kryształki czy odwrotnie w każdym bądź razie niektóre RC krisy 4mmc, 3cmc etc, w połączeniu z clonazepamem dają większy haj, z benzodiazepinami generalnie jest tak, ze w 90% przypadków to one służą do podbijania innych dragow niż odwrotnie, ale alkohol na bank, i jak się jest newbie w tym temacie łączenia tych dwóch specyfików trzeba zachować szczególna ostrożność, ja np po długim stażu jedzenia mietusow mogę sobie zjeść z 6mg clona i popić 2setką i zachowuje się normalnie jakbym nic nie mieszał, ale Ci co zaczynaja to połączenie 0,5mg clonazepamu + 2 piwa może spowodować, ze komuś odpierdoli i będzie podejmował irracjonalne zachowania lub utnie mu film wiec jeśli chcesz praktykować takie połączenie zalecałbym dużą ostrożność i mieszanie naprawdę bardzo małych dawek 0,5mg i jakieś lajtowe jedno piwko max
Zablokowany
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".