Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 171 / 21 / 0
Hej, czy ktoś korzystał z Aspot Clinics?
Cena wizyty jest bardzo atrakcyjna- 50pln, zastanawiam się czy warto, skoro u konkurencji ceny są 2x wyższe

Polecam aspotclinics.pl
Teleporada trwała 15 min, kosztowała 50 zł, była miła i taka jak sobie wymarzylam
  • 74 / 8 / 0
nowarecepta wprowadza w błąd. Nie wiem czy świadomie czy nie bo tak jak w czerwcu przy pierwszej wizycie po 5 minutach miałem receptę teraz chcąc przedłużyć musiałem już zapłacić 59. Po paru godzinach dostałem maila z linkiem gdzie mam się zgłosić (zielonytemat) na konsultację plus dopłacić 54 zł.
Druga sprawa, że jest opcja samodzielnego wyszukania leku podczas wpisywania: aurora itd od razu pod spodem pojawiła się podpowiedź to znaczy, że mają nadal to w swojej bazie leków
Poprosiłem o zwrot pieniędzy.
  • 2 / / 0
Orientuje się ktoś w jakiej klinice przepisują duże dawki mm? Ostatnio miałem 0.2g na dzień, co jest dosyć niewystarczające
  • 2 / / 0
Zielonytemat.pl dzisiaj wysłałem im zapytanie, zapłaciłem, odmowa. Pani doktor stwierdziła że mam iść do lekarza stacjonarnie po zwykle leki nasenne xD
  • 107 / 32 / 0
@ krul666 to była twoja pierwsza wizyta tam ?
  • 12613 / 2439 / 0
Czyli za 60 dyszek pomagają ogarnąć temat podsyłając linka do prawdziwej konsultacji : D
  • 74 / 8 / 0
19 lipca 2023Kpina pisze:
Cena wizyty jest bardzo atrakcyjna- 50pln, zastanawiam się czy warto, skoro u konkurencji ceny są 2x wyższe

Polecam aspotclinics.pl
Teleporada trwała 15 min, kosztowała 50 zł, była miła i taka jak sobie wymarzylam
Potwierdzam dzisiaj złożyłem zamówienie i otrzymałem receptę (telekonsultacja 50 zł)
To najtaniej w Polsce.
  • 7 / 1 / 0
19 lipca 2023Kpina pisze:

Polecam aspotclinics.pl
Testowałem i polecam ;-)
  • 1 / / 0
E-recepta na medyczną marihuanę na https://receptamarihuana.pl jest już od 79 zł
  • 10 / / 0
Panowie, a jest jakaś klinika która jednorazowo przepisze mi 20g(2x20) lub 30g(2x15) na jednej wizycie? Dotychczas dostawałem max 10g jednorazowo. Słyszałem o konopnymed, sprawdzałem tu ale to post z 22 roku...
Wcześniej korzystałem z usług Medicante(naciągali na wizyty+dostałem coś innego niż wnioskowany lek, chciałem wtedy aurore 22/1 a dostałem 8/8 - ale jak pisałem wyżej mimo wszystko była spoko xd) i Centrum marihuany(tu wszystko okej ale lekarka zadzwoniła o losowej godzinie i dobrze, że akurat byłem 15 minut przed rozpoczęciem pracy, a nie w jej trakcie bo inaczej by mi wizyta przepadła, a mieli dzwonić dzień wcześniej)
I czy w konopnym rzeczywiście cena przy przeniesieniu z innej kliniki 100zł a nie 150zł? I na jakiej podstawie to weryfikują(i czy w ogóle), skanu poprzednich recept czy coś?

przeniesiono - łysy
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.