Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 509 / 195 / 1
Pije pierwsze 2 ml w życiu od @MagicCleaner
Zobaczymy jak wejdzie
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 3239 / 552 / 0
Opie wystarczy 1,5ml, i tak Cie sponiewiera jak bez tolerki. Po dwójce będzie fest.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 509 / 195 / 1
Trochę się wylało to z akurat będzie
  • 85 / 7 / 0
Potwierdzam.
Kiedyś piłem ilości ponad 1.5ml bez tolerancji żeby było idealnie.
Teraz po ponad rocznej abstynencji podszedłem ostrożnie i słusznie... zaledwie 1.2ml weszło jak złoto
  • 509 / 195 / 1
Praiwe 10 ml wypiłem i jest nie za mocno, dziwy ten GBL ale chujj
  • 85 / 7 / 0
https://www.wprost.pl/kraj/11414719/wyc ... sza-z.html

Ciekawe jakie mają źródełko na parafii 🤣
  • 34 / 1 / 0
haha postępowe teraz te plebanie
  • 3 / / 0
Czy ktoś z gieblowników miał doczynienia ze służbami? Trochę kijowo że policja może zawitać po 8 latach.

https://oko.press/oskarzeni-mariusz-i-p ... mycia-felg
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.