Lorek to taki dziwny nie czuć go wcale ale ludzie widzą że sie inaczej zachowujesz i to wqurwia. Sam solo nic nie zrobi przy
2.5mg.ale już sie robi ciekawiej przy mieszaniu klona i lorka
To mój ulubiony mix bo tani i wydajny.
2 paki mi starczą na 2 tygodnie.
Ogólnie w mixie z klonem wciąż nic nie czuje że jestem pod wpływem czegoś ale coś mi we łbie sie odmyka i jestem inny człowiek
Normalnie jestem totalnie uposledzony społecznie i mam fobie. Najchetniej bym z domu nie wychodzil ale po tym mixie to zagadywałem randomów na ulicy , gadalem z żulami, kradlem ze sklepöw, odprowadzałem koszyki spod marketów z menelami . Ogólnie mieszanka totalnie wyłącza wstyd i zachamowania, mógłbym sie rozebrac i wysrać na chodniku w centrum miasta i bym nie poczuł nic xd.
Ogólnie to ja nigdy po aptecznych nie mialem jak niektórzy, że nie pamiętają co robili przez pare dni. Możliwe że zahartowałem sie na rc potworach benzo typu etizolam, flualpra i szatański ( kto to wymyślił chyba był psychopata) clonazolam. 0.25mg tego gówna bez tolerki wyłączy ci wtyczke i módl sie zebyś w tym czasie kogoś nie zabił. Ja to dawkowałem precyzyjnie , miałem rozrobione w spirycie ale wielu to sobie śliniło palucha i wkładało w samare xd gratuluje.
No więc że przeżyłem ultra skręta po flualprze prawie umarłem bo bym sie pociął żyletką i cudem uniknąłem jeszcze gorszego skręta po clonazolamie ( drgawki byście mieli takie że język odgryziony) no to apteka już mnie tak nie rusza jak nowocioty.
Ale lorek z clonem powoduje niepamięć wsteczną , nie że wszystko zapominasz ale niektóre rzeczy.
Ja to jeszcze do tego mixu mieszałem opio , najczęściej here i chodziłem tak do roboty xd
Ten mixik to już polecam doświadczonym bo ładnie ryje beret. Po pól roku takiego ćpania benzo z herą i pracy na taśmie dla debila cofnąłem sie w rozwoju do lat wczesnoszkolnych xd A żebyšcie nie mixowali opio z benzo niech was przestrzeże fakt że miałem już w pewnym momencie takzryty łeb i takie uzależnienie od helu, że rano szła szpryca przed robotą i dwie do pracy. Sie waliło na przerwie w kiblu xd jakby mnie z tym złapali to hooho
Ale to i tak nic robilem gorsze przypały po szatańskim clonazolamie i jeb.anej flualprze której nie czułem i brałem kosmiczne dawki. Ale nie bede sie tym chwalił( nie nie zamordowałem nikogo ) , lecz lepiej o tym nie pisać.
Ja jestem klonem zawiedziony, lata temu waliłem tony RC benzo, głównie etizolam i clonazolam, często w pukawce z jakąś alfą na przykład. Potem miałem parę lat przerwy od wszystkiego i nawet 0,25 mg alpry czułem. Ostatnie parę miesięcy trochę jadłem tego benzo ale małe dawki. Ogarnąłem sobie 2 mg klona żeby trochę zaszaleć ale nic z tego, albo mnie tylko usypiał albo lekko relaksował ale bez śladu euforii. Benzo jak brałem często zaczęły działać odwrotnie, powodowały złość i chujowy nastrój dlatego teraz ograniczyłem mocno.
Myślisz że jest sens próbować 4-6 mg klona w tej sytuacji? Mi się wydaje że z moim starzem mogę zapomnieć o euforii po benzo, zostało tylko uspokojenie i senność, działanie przeciwlękowe też na szczęście.
Mnie klony spidują alpra zmula więc działa na mnie inaczej jak u innych .
Pewnie dlatego że mam sprany łap od opio xd
30 sierpnia 2023xantiago pisze: Powiedziałem lekarzowi, ze chce zmienić na słabsze benzo z tych klonów czy alpry, zapytałem o midazolam bo dobre do iv, ale nie dał się urobić więc dostałem lorazepam, miałem z tą benzyną już przygody, ale jak ma się lorazepam przy dłuższym braniu co do klona i alpry? Lżejsze trochę zejscie czy tak samo przeje… jak z klona?
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE
Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.