4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 86 / 3 / 0
Cześć, jakbym wziął oralnie matiego, ale dawkę taką jakbym do nosa ładował to zadziała jakoś?
  • 1273 / 320 / 12
Musisz doprecyzować ile to jest dawka do nosa. Bo jeżeli kreska to raczej nie uzyskasz zadowalających efektów.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 86 / 3 / 0
Linia 7cm
  • 1273 / 320 / 12
jak gruba to poklepie, ale najlepiej to zarzucić bombkę i jak czujesz, że wchodzi to skontrować nosem
  • 1888 / 422 / 4
26 sierpnia 2023Czoug pisze:
Musisz doprecyzować ile to jest dawka do nosa. Bo jeżeli kreska to raczej nie uzyskasz zadowalających efektów.
i pytanie podstawowe czy ma matiego, albo ile matiego ma w matim...
prawilny mati to i w dawce donosowej przy 100mg porobi przy 200 wystrzeli Cię tak, że zapomnisz o FPSach w grach bo będziesz muiał je na żywo, wyższe to tylko katowanie ciała, głowy i serducha...

pytanie jaka waga / staż / wiek / i inne uzywki smyrające dane receptory na które działa... mati ... wtedy będzie wiedział wg. "wzoru" który w sumie nie istnieje, jak na niego podziała dana dawka.
DXM
  • 1273 / 320 / 12
Otóż to panie Duchu,

Nie wiem co poszło nie tak, że obecnie mati/emka/mefju/kryształ/mefedron to potoczne określenie na każdy, nawet najchujowszy beta keton. Ten prawilny 4MMC (trójka tez spoko ale jednak inna) miałem okazje próbować jeszcze za czasów stacjonarek (cherry kokolino rulez) i od Angoli z neta, to co obecnie śmiga na ulicach to w większości cuchnące chlory cemceki i nijak mają sie do tego Mateusza z czasów legala. Pamietam te euforię i banan na ryju przez cała domówkę i to po dawkach tzw paznkokciowych. Zwały nie było jakos nawet bardzo po tym czuć dlatego zawsze z dystansem podchodzę do lotników co walą pasy wielkości przekątnej atlasu chuj wie czego. Po delegalizacji smartshopow coś sie zaczęło pierdolic, pojawiły sie analogi analogów robione przez osiedlowych druidów w garażach, nie znających nawet podstaw chemii synteza spisana na kartce papieru. Co za kurwa ironia czy paradoks, że najlepszy i najczystszy Mati był legalnym dopalaczem i nawozem do kwiatków.
  • 13 / 1 / 0
26 sierpnia 20233di pisze:
Cześć, jakbym wziął oralnie matiego, ale dawkę taką jakbym do nosa ładował to zadziała jakoś?
Z mojego skromnego doświadczenia powiem, że bombkę zwykle wrzucam w ilości x2 do porcji jaka dobrze robi mnie przy podaniu donosowym. Czyli jak 150mg narta robi ok, to na bombkę 300mg min, bo zwykle daje jeszcze wiecej w stosunku do sniffa. Wystarczy, że rozpoczniesz testy od proporcji, którą podałam i sam sprawdzisz.
  • 8 / 1 / 0
Witam mam pytanie. Zaczalem po dluzszej przerwie mefedron sobie niuchać i od wczoraj koło południa zacząłem i wale do teraz (8:40). Zawsze male sobie kreski dawkuje jak już i zjadłem z 2g. Przez cala noc lezalem w lozku i cos tam ogladalem ale co jakis czas sprawdzałem sobie tętno, wychodziło normalne z 96 uderzen na minute. Ale jak rano jak jeszcze jedna wzialem i wstalem to tętno wskoczyło do 130, a gdy spowrotem zaczalem lezec go spadlo do 96. Przyczyną tego jest że po prostu za dużo czy może być jakis inny powod?
  • 507 / 194 / 1
Brak posiłków,silny stymulant,nagły wzrost ciśnienia przy wstaniu z łóżka..no nie możliwe,że tętno skoczyło. Nawet bez cpania jak za szybko wstaniesz to tętno się podnosi.
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / 1 / 0
Ale rzecz w tym że tak moge bez końca, siadam to tętno 96, wstaje to podchodzi do 120-130 i tak w kółko. Jestem dobrze nawodniony i na wieczor jeszcze na sile zjadlem troche.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.