10 września 2020mefistofeles85 pisze: Dzisiaj znowu byłem na grzybach i przy okazji nazbierałem stadko amanit. Nie chciało mi się tyle focić, więc upamiętniłem te, które zostawiłem by dalej rosły.
młode Amy.jpg
czerwieniejący.jpg
07 października 2022jumbobud pisze: [quote=mefistofeles85 post_id=3433800 time=1599750037 user_id=9620
ten drugi to plamisty jest bardziej toksyczny niz muscaria
The body or a conscious mind'
Jednak szukam jeszcze potwierdzenia.
Btw. Spotkał sie ktoś kiedykolwiek w Polsce z muchomorem cesarskim? Podobno bardzo smaczny pomimo, że nie halucynogenny.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon
Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.