Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Witam , moja mama jest bardzo chora przez co ja nie radzę sobie już ze stresem , mam zawroty głowy płytki oddech czuje lek chce mi się płakać serce wali tak jak by miało wypaść , mam tisercin ale nie wiem czy może mi pomóc, jestem wrażliwy i wszystko działa na mnie bardziej , nie mogę chwilowo umówić się do psychiatry ze względu na pieniądze , czy tisercin pomoże ? Jakie inne leki mogę zażywać na bardzo duży stres
  • 3245 / 617 / 0
Ja przy regularnym braniu ustawionym przez lekarza musiałem się przyzwyczaić do efektów ubocznych, ale typowych, czyli senność i przymulenie. Aktualnie biorę 15 miligram lewomepromazyny z olanzapiną i depakine. A jak nie mogę zasnąć to jestem już na takim etapie przyzwyczajenia do tego leku że jak dorzucę 2 razy 15mg to zasypiam i ewentualnie śpię do 10tej, ale bez cięższych konsekwencji, a wręcz jest efekt rzeczywisty leczniczy u mnie.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 105 / 25 / 0
29 sierpnia 2023Wojtalp089 pisze:
Witam , moja mama jest bardzo chora przez co ja nie radzę sobie już ze stresem , mam zawroty głowy płytki oddech czuje lek chce mi się płakać serce wali tak jak by miało wypaść , mam tisercin ale nie wiem czy może mi pomóc, jestem wrażliwy i wszystko działa na mnie bardziej , nie mogę chwilowo umówić się do psychiatry ze względu na pieniądze , czy tisercin pomoże ? Jakie inne leki mogę zażywać na bardzo duży stres
Mi lekarz zapisal Tisercin na sen. Nie dziala rewelacyjnie, ale lacze go z zolpidemem i szeregiem danych lekow. Nie wiem jakby zadzialal sam, musialabym wyjsc z ciazu tamtych, ale jest podobno dobrym lepiej na noc, na sen, wiec probuj, Na bardzo duzy stres stosuje Xanax,

pozdrawiam
Uwaga! Użytkownik magdalena84 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 0 / / 0
chyba benzo to jedyne wyjscie
  • 11 / / 0
Na bardzo duży stres, napad paniki czy sytuacje podchodzące pod psychozę najlepiej działają na mnie ( myślę że na większość osób ) benzodiazepiny np. Xanax mała dawka ( u mnie to 0.5mg) Ważne żeby brać w wyjątkowych sytuacjach bo można się uzależnić szybko…Na sen mirtor 15 mg
ODPOWIEDZ
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).