...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 425 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: MajkiMajk »
A co ty czajnik nielat jestes ze 'mama kaze' to jedziesz? Pierdol to, przestan cpac, wez sie za siebie.Nie badz taki jak te slabe pokraki;p Zasiej pole, wloz gumioki a nie jakies hocki klocki.
  • 38 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dropsik »
MajkiMajk pisze:
A co ty czajnik nielat jestes ze 'mama kaze' to jedziesz? Pierdol to, przestan cpac, wez sie za siebie.Nie badz taki jak te slabe pokraki;p Zasiej pole, wloz gumioki a nie jakies hocki klocki.
To dlatego że mama i tak pojedzie, ze mną lub beze mnie. A że jestem ciekaw, co tam będą mówić, to się chyba pojawię. Przestań ćpać? Weź się za siebie? Będę starał się ograniczać na pewno. (krzyżuje palce) Ale za siebie się wziąłem, no może nie konkretnie za siebie ale za robotę. Chociaż jakoś zajmuję dzień i cały czas nie myślę o ćpaniu.
cipka!
  • 755 / 19 / 0
ostry chuj jest w tych poradniach. chcialbym nie musiec juz chodzic, ale pani kurator kaze niezmiernie. kurwa mac, tak straszne glupoty pani terapeutka pierdoli,jest tak tempa, jest tak ograniczona i tak ma napakowany leb mitami i chujem, ze nawet juz nie prpboje otworzyc jej oczu, bo wszystko co co ona ma w glowie, cale to guwno, gdyby sie wydostalo przez otwarte oko, utopilo by mnie, i polowe mojego miasta ;[
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 1069 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
<łączy się w cierpieniu>
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 907 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Prezes »
[*]
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 13 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: abc »
:'(
  • 53 / 5 / 0
Zapewne co ćpasz, jak długo i czy umyłeś nogi.
Jeśli nie wiesz to lepiej zacznij odkładać na zaoczne...
kazdy w poradni wchodzi na te forum, wystarczy podac nicka
Zasiej pole, wloz gumioki a nie jakies hocki klocki.
wszystko co co ona ma w glowie, cale to guwno, gdyby sie wydostalo przez otwarte oko, utopilo by mnie, i polowe mojego miasta ;[
kocham to forum.
Real lives are the reason why
We want to live another life
We want to feel another time
Another time...
  • 907 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Prezes »
american motor over smoldered field pisze:
kocham to forum.
połykasz?
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 38 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dropsik »
Wizyta i po wizycie. Okazało się że matka mi źle wytłumaczyła i gadaliśmy we trójkę. Zapytał się na początku co nas tu sprowadziło i matka zaczęła gadać o moich wybrykach. Wybryki te były tematem reszty spotkania. Na końcu zapytał się czy chce wpaść jeszcze raz, tylko tym razem będziemy w cztery oczy. Zgodziłem się.
ciąg dalszy nastąpi
cipka!
  • 333 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: benzodxm »
Psycholodzy sa rozni, niektorzy maja nasrane w glowach. Jedna chciala, zebym zrezygnowal ze swoich szkol policealnych i poszedl na oddzial zamkniety dla cpunow. "Przeciez i tak sie oszukujesz, bedziesz musial tam pojsc, a szkola to tylko wymowka." I rok niedawno zdalem, Ty psycholozko od siedmiu bolesci. Powiedziala tylko jedna bardzo madra rzecz: "Nie mam kompetencji, aby sie Toba zajmowac". Duzo wczesniej, w szpitalu psychiatrycznym spotkalem znacznie madrzejsza. Tak, czy inaczej- prawie kazdy psycholog powie cos w stylu "Nie bierz. To Cie niszczy. Nie poradzisz sobie z tym. To jest zle blebleble". W kazdym razie zachecam do wizyt. Ciekawie jest. Maja czasem talent do rozmowy i przekonywania do wlasnych racji.
Jakos tam sobie zyje... Nie jest zle :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce

Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.

Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.

Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon

Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.