Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Sen ok (polska kwetiapina Bonogren robi robotę na noc, 100mg), waga troszeczkę przydałoby się zrzucić i to chyba tyle.
Może jeszcze troszeczkę brak motywacji do nording walking kijki ostatnio mało kilometrów robię a powinienem nabijać po 12 km dziennie.
Ulżyło mi trochę...
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
2)Jestem politoksykomanem czegokolwiek nie spróbuję i mi się spodoba to wpadam w cug choć głównie lecę na przemian/mixując alkohol i stymulanty.
3)wieczna depresja, anhedonia i brak jakichkolwiek marzeń czy planów. Życie z dnia na dzień.
4)Mało znajomych i brak przyjaciół. Wszyscy albo mnie skreślili przez nałogi a z innymi kontakt się urwał z racji pierwszego napisanego w poście problemu.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.