Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Edit.
Na sen polecam tryptofan(też dzisiaj zaaplikuję) 500-1000mg. Melatonina na mnie nie działa niestety.
w sumie logiczne jak kofeina pobudza + odstawka substancji hamującej = double trouble xdd
no oprócz melatoniny 1h przed snem to kurkuma + oliwa z oliwek normalnie pije to gowno, ogólnie dostep do pamięci konkretny podczas picia oliwy w robocie wszystko co związane z pracą beż żadnej pomyłki, tylko te schizy tez sa madrzejsze niz myslalem haha
bo myslalem że będą bez powodu a one normalnie fabule mają wszystko to takie prawdziwe, broni się jak chuj ta pregaba
narazie bez koszmarów, bo już powinny być, wiec chyba nie bedzie juz a one tez konkretne byly kiedys pamietam
w pierwszy dzień mnie leb bolał ale weekend miałem.
nie mogę za bardzo teraz urlopu wziąć ale. może i dobrze
problem w tym że ja brałem kilka lat, mogę przegrac, zobaczę co ustąpi a co zostanie po 2-3tyg
później jak nie dam rady to odstawie stopniowo + kwetiapine może jak tu niektórzy pisza
dzięki
@tramalowysong @mefistofeles85 pozdro
soplowka dobry pomysł tez, bdnf zwiększa więc może przyspieszyć zmiany,
Ja żągluję raz apap noc, a następnego dnia Valused(waleriana, męczęnnica, kozłek i chmiel), bo tolerancja na te preparaty rośnie i nie działają jak biorę codziennie. Natomiast tryptofan biorę codziennie 500-750mg. Morfeo pisał o tryptofanie w temacie o baklofenie i podał tam dawkowanie 1000-1500mg, ale mnie przy takich dawkach brały jakieś brainzapsy. Nie wiem jak działa ten tryptofan, ale działa, pomimo że melatolina nie działa u mnie.
Efekt intelektualny:Uczucie jakby ubyło z 20 iq i dodatkowo jakbym kilka ciosów na łeb dostał xD
Minęło oczywiście jak odstawiłem.
no blokuje noradrenaline i glutaminę,
noradr. jest bardzo powiązana z uczeniem się z tego co pamietam oprocz acetylocholiny, glutamina chyba też,
zależy jakie dawki też pregaby, nie blokuje w 100%
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.