Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 382 / 119 / 0
17 sierpnia 2023WujekMorda pisze:
Ktoś jest na tyle wjebany że bierze od 1200 do 2k ??
Ja waliłem 1200+ i do tego baklofenu 200+, ale w krótkim czasie(2-3tyg). Jak długo jesteś na takich dawkach? Na początku dla mnie schodzenie jest stosunkowo proste, jeśli ciąg nie był długi. Mi początkowo ucięcie dawki o połowę krzywdy nie zrobiło i po dwóch dniach było dalsze choć mniejsze cięcie. Schody zaczynają się przy stosunkowo niskich dawkach, czyli poniżej 300mg/doba. Im niżej tym gorzej i co organizm, to inaczej, więc nie wiadomo jak to się u Ciebie potoczy. Może zejdziesz szybko do zera stosunkowo bezboleśnie, a może przejdziesz "drogę krzyżową", największy horror w życiu. Nikt Ci tu nic nie zapewni.

Kończę dziś jednak na 75-75-75 i 50 baklo, które czuję do tej pory.
  • 139 / 30 / 0
Z moich doświadczeń i obserwacji wynika, że jak tolerka wzrasta, to dawki powyżej 450 wcale już mocniej nie robią. Branie 2 g. to marnotrawstwo jak chuj i walenie sobie bebechów.
  • 510 / 112 / 0
17 sierpnia 2023WujekMorda pisze:
Co tam PregaMistrzowie ??? Ktoś jest na tyle wjebany że bierze od 1200 do 2k ?? Czy tylko ja przeginam? Dodam że dochodzi do tego jeszcze z 8-10 piw żeby zaspokoić ten drugi GABA receptor... Mam ciężko w życiu a to mi daje uczucie zapomnienia. Piękny, idealny relaks ..... Są tu jeszcze jacyś zrobieńcy na moim poziomie??? Jak z tego wyjsc? Redukcja czy ki chuj?? Ja bylem w wiele rzeczy wpierdolony ale prega jest tak silnym narkotykiem że nie moge se z nią poradzić ;_(
Każdy by miał ciężko na takiej ilości alkoholu i narkotyków stary
  • 268 / 100 / 0
No i w końcu zaliczyłem pierwszy raz z pregabaliną. Wpadła w łapy paka Lyrici 75 mg.
łącznie poszły 4 kapsułki (3 z rańca jedna po obiadku)

Jako , że GABA z pewnością nam po pewnych przejściach
diazepamu i alpry używam od ponad 6 lat . Kiedyś kilka razy na miesiąc, od 2 lat, raz w tyg.
Wypić lubię piwko, mało bo raptem 2 krafty , ale co dzień.
baklofenu ojebałem w życiu że 3 duże słoiczki mocniejszych.
Był też fenibut że 2 latka

No i kurde- lipa panie , lipa jak chooy. Czułem się jak po kiepskim sorcie fenibut. Zamulony, bez energii , muzy wcale się lepiej nie słuchało.
Z ludźmi przebywałem i tu muszę oddać że wyraźnie przyjemniej się z ludźmi rozmawia o tym. Jednak nie jest to też niewiadomo co ...
Wspomniałem o feni bo stan naprawdę bardzo podobny - subiektywna opinia.
No i ten okropny stan w nogach. Nie jest to ból, raczej uczucie umęczenia , są do tego niespokojne , w nocy nie mogłem spać. Nosz kurwa , wiłem się jak na jakimś opio skręcie . NIENAWIDZE TEGO UCZUCIA .
Nie ma jak dla mnie startu do pierwszych razy z solidnymi sortami feni.
Rano miałem obolałe barki, plecy , ramiona . Nie ma opcji żeby to nie było po tym gównie.

Wychodzi na to że z GABA tylko benzo się sprawdza w moim przypadku.
  • 382 / 119 / 0
@porkchop
Kolejnym razem wypij dużo kawy do pregi. I prega to nie jest niewiadomo co, ale za to brana regularnie, silnie uzależnia. Jeśli chcesz coś pokroju fenibuta/GBL to walnij 150-200 pregi + 50-75 baklofenu i dużą ilość kofeiny jak zacznie wchodzić. Tutaj raczej nie będziesz zawiedziony :mniam:
  • 268 / 100 / 0
Dzięki za "przepis", ale ja pierdole już pregabe. Siedzę w tramadolu , jakoś utrzymuje tu tolerke i reżim. Podobnie z benzo. Na tą noc przewierconą mógłbym wziasc 2x 5mg rolek , tylko że w pon poszło 1,5 xanaxu ( ciezki dzień był w pracy , do tego lęk mam największy wlasnie w poniedziałek) . Pocieszam się że mam jeszcze trochę woli do brania na siebie skutków swojego odpierdalania.

Skoro było ewidentnie chujowo- nie planuję już powtarzać doświadczenia.
  • 59 / 75 / 0
Kyrwaw nie wiem czy to ta pregaw ale przed synem zajebale połówkę klona, piwko 10% dla podbicia klons i1050mg pregi;co się obudzą odlać czy szlucsa zajadać toledwo idę bo się od scian odbijamw, a minęło juz z 6hwiec piwko odpada
Wtf od Pragi taki napisrdolony jestem czy co?

Edit: dla pewności Ze za dnia będę Tex tak balierdikonibg to zjadłem jeszcze 900 pregi. Dxwinde bo śnieżnej nie działała wcale niby.
  • 327 / 68 / 0
Tak, od pregi
czas zwolnić
  • 1344 / 270 / 0
witam Johny a ja żegnam siebie - od tego piątku nie biore ct jeb,
ogolnie malo bralem ale dluuugo dzisiaj poschizowany w robocie nie jakoś mocno ale wyraźnie, spać też ciężko 8h ale da radę kilka h, biore melatonine - nie wiem w jakim stopniu pomaga ale coś tam rzeźbi,

daje 2-3 tyg jak się nie poprawi to trza zmienić taktykę 🤔🤔
  • 327 / 68 / 0
@hubii trzymam kciuki! Ja już czysty od jakiegoś czasu (sporadycznie 5mg diazepamu lub 1mg alpry po pracy) i jakoś leci. Nie jest idealnie ale najgorzej nie jest. Uzbrój się w różne suplementy i jakoś to będzie, u mnie dziennie spożywane jest: soplówka jeżowata, kordyceps, chaga, reishi, witaminy, elektrolity i l-teanina do każdego napoju zawierającego kofeinę aby móc się pobudzić lecz nie wzbudzić stanów lękowych a przed snem bez kofeiny (200mg każda dawka).
czas zwolnić
Zablokowany
Newsy
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.