- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Nie mówiąc o tym, jak to rysuje organizm.
Nowicjusza wysyła na drugą stronę , OIOM lub do Choroszczy w pasy przy dozie szczęścia .
Końskie dawki .
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Ile w mixie wrzucić jednego i drugiego w bombkę i ile w sniff na wejściu?
Cześć.
Nie wiem czy ten wątek będzie odpowiedni do tego działu, w razie czego proszę o przeniesienie ;)
Ponad 4 miesiące temu miałem wypadek - poszarpane korzenie nerwowe (rdzeń cały) co zaskutkowało pęcherzem neurogennym - nie mogę się odlać,gdyby kogoś interesowało
Na "przyśpieszenie" reinerwacji dostałem zastrzyki nivalin 5mg
Na samo leczenie objawowe siludosin (alfa bloker) 8-16mg dziennie.
I tutaj pytanie. Pomijając sam fakt, że na pewno narkotyki nie pomogą mojemu układowi nerwowemu.
Ale czy mogą wystąpić jakieś niebezpieczne/niepożądane reakcje ww leków z którymś z beta ketonem?
Nie chciałabym rezygnować z comiesięcznego rytuału wyluzowywa... Trucia się. Ale jak mus to mus.
Dajcie znać jeżeli ktoś ma jakieś info/testował. Będę bardzo wdzięczny.
przeniesiono - łysy
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.