4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 70 / 4 / 0
@Mefistofeles1945
Dzięki wielkie! A powiedz mi jeszcze - gdy kładę się od razu po kresce to mija dosłownie 10/20 sekund i już mam spływ w gardle, ale tak mocny i piekący, że muszę to popijać. Nie za szybko to spływa? Mam wręcz wrażenie, że cały towar na raz spływa. Kładę się na plecy i gdy leci to kładę się na bok i potem na drugi? Czy jak?
  • 3455 / 555 / 2
Może zbyt dużo bierzesz albo masz coś nie tak z nosem i przegrodą nosową najważniejsze jest posłuchaj to nasz noc i ogólnie cała przegroda nosowa jest przystosowana do spożycia 75 mg w jedną przegrodę nosową i 75 mg w drugą reszta czyli wciąganie powyżej 150 mg na dwie dziury czyli po 75 mg na jedną mija się chłopie z celem bo to się nie wchłania tylko albo spływa albo coś tak jak już powiedziałem nas nos nasz nos jest przystosowany do 75 mg Max w jedną dziurkę i 75 mg Max w drugą dziurkę reszta to jest marnowanie materiału widocznie zbyt dużo sypiesz.

Tak kładziesz się na w znak jak czujesz że ci spływa to najlepiej przechylić głowę lekko w jedną stronę albo w drugą stronę tak żebyś to wyczuł żeby ci nie spłynęło chłopie a najlepiej to w ogóle odchylić głowę do tyłu.

@KakaowySzatan02
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 70 / 4 / 0
@Mefistofeles1945 wielkie dzięki, dziś spróbuję tego sposobu o którym mówisz. A jeszcze mi powiedz - nie ma żadnego zagrożenia, że to "wpadnie" do uszu? Bo czasem jak dmuchalem nos po wąchaniu to zatykało mi jakby zatoki i szło do uszu wszystko
  • 368 / 110 / 0
Ja też rurkę zawsze wkładałem trochę w nos do środka , wtedy mniej zostaje, ale przy większych ilościach to zawsze coś w nosie zostanie
"Life pain always sexy"
  • 1 / / 0
19 lipca 2023KakaowySzatan02 pisze:

Jak mocno sniffowac?
Co robić jak wpada od razu do gardła?

Co to znaczy dokładnie spływ? Bo nie bardzo rozumiem to pojęcie - co z nim robić?
Nie polecam mocno wciągać wtedy leci odrazu proch do gardła, raczej lekko
Przy spływie najpij się czegoś a "spływ" to jest właśnie to co wciagnales co własnie spływa Ci do gardła proste
  • 2534 / 595 / 0
19 lipca 2023Mefistofeles1945 pisze:
Kreska powinna być jak najcieńsza i jak najdłuższa najlepiej bardzo długa najlepsza kreska to jest 10 twoich palców 5 u jednej i pięć u drugiej ręki taka powinna być kreska takiej długości i cienka jak najcieńsza wydychamy całkowicie powietrze z płuc żeby nie mieć nic i wtedy się powolutku zaciągamy i najlepiej pod kątem lekko oczywiście zwijkę którą wcześniej przygotowaliśmy ja wiem powinna mieć 5 mm mniej więcej tak żeby weszła do przegrody nosowej.

Najlepiej ja robię w ten sposób że robię krechę na cztery palce u jednej ręki i cztery palce u drugiej ręki bez kciuków tak o jej długość robię jak najcieńszą i wciągam do połowy kreski jedną dziurką później przekładam do drugiej dziurki i wciągam kolejną połowę czyli kolejne cztery palce u ręki tak to mniej więcej u mnie wygląda im cieńsza kreska tym lepiej bo jak jest gruba to po prostu wszystko tylko nam spłynie do gardła i nici ściągania jak najbardziej cienka i jak najdłuższa powinna być i powinna być wciągana w średnim tempie nie za wolno i nie za szybko znowu. A tak szczerze to przy 120 kresce dochodzimy już do wprawy. Po wciągnięciu kładziemy się na łóżko podkładamy pod głowę poduszkę i gdy zaczyna nam się lekki spływ że czujemy że coś nam schodzi albo do gardła albo gdzie indziej to przekraczamy się z jednej strony się przekręcamy na drugą stronę lekko głową tak żeby nam nie spłynęło a jeżeli musimy koniecznie chodzić to wtedy następuje spływ bo stoimy pionowo i towar ścieka nam w dół pod wpływem grawitacji no to wtedy musimy się albo wysmarkać albo coś z tym zrobić najlepszym rozwiązaniem jest zawsze się po kresce położyć na te pierwsze 15 minut po niej.
Jak dla mnie to trochę lipa taką długą bo trzeba zrobić jakiś mega wydech,żeby cała za jednym pociągnięciem zjeść XD
I ja wolę nie walic od razu na 2 dziury i ruchać od razu dwie.Lepiej zrobić takiego średniego paska,nie za długiego,nie za krótkiego i o takiej optymalnej grubości i jebnac całego na prawą.Potem jak już prawa jest trochę wyeksploatowana,to przy dorzutce kolejnego zajebac na lewą i potem kolejnego znów na prawą itd.I tez nw czy masz racje,że jak jest gruba to leci do gardła,nw nie zauważyłem czegoś takiego.

Wgl o jakich my pierdołach piszemy boże %-D filozofia wielka kurwa XD
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 555 / 2
Ja wolę na lewą jakoś tak mnie mocniej śmiga i nieprawda spokojnie cztery czy pięć palców jednej ręki ściągniesz chudego długiego Szczurka do połowy i drugą dziurkę reszta.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1299 / 331 / 12
Mały tip ode mnie. Lepiej walić ze stołu, parapetu niż jak ktoś ma wam trzymać tackę. Byłem świadkiem jak chłopaczyna chciał tylko pazurka z usypanego kopca jakiegoś kryształu bk a temu co to trzymał niechcący omsknęła sie tacka (a będąc szczerym to nie omsknęła tylko to taki bardzo nietypowy i nietaktowny żart) i zajebał cały kopiec nwm niecałe pół grama mogło tam być a o mało co nie skończyło się przedawkowaniem i karetką.

Ja lubię walić z metalowej rury, mam swoją ulubioną teleskopówkę wykonaną z anteny radiowej. Słomki za cienkie a banknoty fuj. W ostateczności w terenie można z klucza ale to raczej inne substancje o mniejszym progu dawkowania.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 3245 / 617 / 0
Ja kupiłem sobie z wiadomej platformy zakupowej marmurową rzezbioną we wzorki rurkę do tabaki, ale już wtedy nie dawałem po nosie, i kolega który grzeje aktywnie do dzisiaj się nią podjarał to dałem mu w prezencie, takie niejednorazowe snifery mogą być pretekstem do pożartowania bo np ja miałem starannie sklejoną grubą kartkę papieru i w pewnym momencie był temat że ma już ze 2 tysiące złoty przebiegu.
845454684.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 158 / 45 / 0
20 lipca 2023Atropolamine pisze:
Wgl o jakich my pierdołach piszemy boże %-D filozofia wielka kurwa XD
Niby pierdoły, ale niektórzy walą grube pasy ze źle pokruszonego materiału, nierzadko w jedną dziurę, wciągając szczura błyskawicznie i na dodatek przez banknot to wtedy okazuje się, że te szczegóły mają spory wpływ na efekt końcowy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.