ODPOWIEDZ
  • 12 / / 0
Potrzebuję pomocy... niestety muszę zacząć wszystko od nowa :/
możecie mi polecić jakie odmiany zdążą dojść jeżeli posadzę w połowie lipca
wiem ,ze lowryder ale moze znacie jeszcze jakieś pewne

z góry dzięki za pomoc :)
Uwaga! Użytkownik ChoRy_NarKus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 907 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Prezes »
Passion #1 6 tygodni
Purple Star 6/7 tygodni
Purple Power 7 tygdni
Easy Sativa 7 tygodni
Voodoo 7 tygodni
Trance 7 tygodni

te tygodnie to jest czas kwitnienia ile tygodni będzie kwitnąć o wegu to nie wsopmniano biore informacje z http://cannabis.fr.pl/ tam przy opisie pisze jak długo kwitnie jaka odmiana
ale nie wiem jaka najszybciej urośnie ja kupiłem P#1 ze względu, że teraz dopiero dałem ziarenka do wody ale w połowie lipca to nie innego niż lowryder nie będzie fajne

a pozatym to po chuja zakładałeś nowy wątek? nie mogłes sie zapytać w wątku gdzie się toczą rozzmowy? http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 43#p370143
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 361 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Darksouled »
prezes wkleiles odmiany ktore szybko zaczynaja kwitnąć czyli jesli posadzi je w lipcu to odrazu przejdą na kwitnienie czyli bedzie mial 2 g na kiju to juz lepiej kupic LR#2 albo LR posadzic z 10 to chociaz kilkadziesiat g zbierze
  • 907 / 8 / 0
Darksouled pisze:
lepiej kupic LR#2 albo LR posadzic z 10 to chociaz kilkadziesiat g zbierze
wiem, rozumiem Cie ale zapytał sie o jakieś szybkie odmiany i napisał że o LR wie więc napisałem tylko te odmiany które szybko kwitną, ja sam też bym mu polecał LR ale sie przyznał, że nie chodzi mu o nie.

LR#2 10 sionek reg kosztuje na c.fr 160 zł (+dostawa) kupi se jedną albo 2 paczki i bydzie miał tak akurad

edit: pisze tam też, że zbiory od wysadzenia trwają 2 miesiące więc jak zasadzi w połowie lipca to po 15 września powiinien mieć już palenie.
Ostatnio zmieniony 16 czerwca 2008 przez Pan Prezes, łącznie zmieniany 1 raz.

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 12 / / 0
dzięki za odpowiedzi :)
a passiony dają rade jakby do tygodnia były wysadzone??
Uwaga! Użytkownik ChoRy_NarKus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 907 / 8 / 0
wczoraj zaczołem kiełkować passiona ale to ostateczny termin mam nadzieje, że z 5 nasion wszystkie urosną i będzie z tego chodziasz 80 gram

ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.