A, i co do tego co ktoś pisał, że ketonal działa lepiej przeciwbólowo niż opioidy, to to dlatego, że opioidy nie działają przeciwzapalnie. Na taki ból zęba i 400mg oxy nie pomoże, a tabletka ibupromu tak, z bólami np nowotworowymi na odwrót.
To i przy okazji zapytam, jak radzicie sobie z tzw opiorage tudzież opio wkurwem? U mnie to występuje po każdym opio, najczesciej zaraz po peaku. I nie jest to niedogrzanie.
11 lipca 2023codeinebluntz pisze: Imo oxy duzo bardziej euforyczne. I z benzo jest super, 1/2mg alpry i jest błogo (zakładam, że masz już jakaś tolerke). A jak nie bedziesz chciała tej alpry to chetnie ja przytule :3
12 lipca 2023codeinebluntz pisze: Ja zazwyczaj sobie z tym nie radzę, odpalam się i krzyczę na ludzi. Bluzgam, wkurwiam się na rzeczy martwe itp. A tak to przy mixach z benzo praktycznie ich nie mam i Ew chillujacą muzyka mi pomaga, bo przy szybkiej muzie można się łatwo nakręcić. Btw dziś wpada listek ukochanego OxyC po ponad pół roku. To tak na marginesie
A teraz 60mg majki iv+1mg alpry, swiat sie kreci i wyglada to wszystko jakos piekniej. No i najwazniejsze plecy nie bola
Otóż sam retard 10mg powiedziałbym że na ból pomaga mi porównywalnie z DHC90 (co jest mega dziwne patrząc na tabele przeliczające).
Natomiast DHC 90 skruszone na pył i zalane gorąco wodą + 120mg fosforanu kody dawało mi już odczuwalny haj - ciepełko, wywalone na wszystko etc, oczywiście nie było mowy o nodach ani pomniejszonych źrenicach.
10mg Oxy skruszonego na pył - zero efektów rekreacyjnych, ot ból przechodził do zera.
Dorzuciłem 10mg - coś smyrneło, humor lepszy ale nie jest to jakaś rzecz za którą bym szalał.
Kolejne 10mg (czyli już 30mg) - zacząłem rozumiem o co tu chodzi, muzyka brzmiała 100x lepiej niż po wywaleniu w ciul hajsu na nowe głosniki xD, samozadowolenie level hard, zero bólu :).
Także eksperyment udany, może sobie pozwolę to powtórzyć raz na miesiąc czy dwa podobnie jak było z koda i DHC ale wiem że to igranie z ogniem i łatwo się w końcu sparzyć więc nie będę pierdolił że na pewno mi się uda :P
Doustnie to 40 mg i 40 mg dorzutka.
14 lipca 2023lesdoxem pisze: @psychomaker
Doustnie to 40 mg i 40 mg dorzutka.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.