4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Temat poświęcony podbiciu fazy po mefedronie zażywanym doustnie/donosowo lub na inne sposoby np. przez różnego rodzaju leki, substancje
  • 923 / 165 / 0
Jak masz mefedron, a nie jakiegoś cmc to jest już sam w sobie silny, a jak chcesz mieć dobrą fazę to zażywać go w małych ilościach w odstępach jednego miesiąca, a nawet dłużej, bo magia szybko znika.
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 6 / / 0
Wiele osób (a na pewno geje) łączy temat z wdychaniem poppersa. To działa, ale przynajmniej ja mam potem niebieskie paznokcie i potwornie się pocę, znacznie bardziej niż po samym proszku,
  • 6 / / 0
Spróbujcie sobie podbić dopaminę wrzucając przed sniffem l-tyrozyne albo jeszcze lepiej nalt.
Bomba jest kozacka 😀
  • 13 / 1 / 0
Ile zarzucić tego Naltu i ile wcześniej przed sniffem? Zaintrygowałeś mnie z tym :)
  • 158 / 45 / 0
@jazdaska Ja biorę l-tyrozynę w ilości 1-3 gramów, ale z rana i prozdrowotnie. Przed kreską brałbym podobnie, ale zaczynając od dolnej granicy i w towarzystwie wit. C oraz wit. B-complex. Dodatkowo odczekałbym 2 godz. po posiłku, a tyrozynę jadł ze 30 min. przed sniffem.
  • 86 / 3 / 0
Ja wpadłem na pomysł, żeby przed przywaleniem w kiche przepłukać sobie nos gorącą wodą. Może to spowoduje, że mef będzie się lepiej wchłaniał
  • 507 / 194 / 1
Jak już to ciepłą z dodatkiem soli,aby utworzyć sól fizjologiczną.Irigasin ma taki zestaw do płukania wraz z solą w saszetkach.Ogólnie lepiej to robić jak ma się zajebany nosek.Na czysty nie ma co,dobrze zrobić to w trakcie posiedzenia z mefką itd.
Fajna sprawa
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.