Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Hej,
Zauważyłam ostatnio, że jak tylko mam coś pod ręką i ogarniam sobie to z założeniem, że ma mi starczyć na jakiś określony czas lub okazję - nie ma szans, że temat do tej okazji przetrwa. Jak tylko mam pod zasięgiem ręki to nie potrafię się powstrzymać, to jest jakieś silniejsze ode mnie i jednocześnie chore, bo wiem że muszę iść na drugi dzień do pracy, z czym to się wiąże i jak będę się czuła a mimo tego i tak siedzę z talerzem i przeglądam całą noc głupoty w internecie. Nie wiem czy jest dla mnie w ogóle jakaś szansa żeby się tego oduczyć czy wychodzi na to, że po prostu nie mogę mieć nic przy sobie? Głupio się czuję robiąc to sama, mam też w głowie to, że zamiast wypocząć to jeszcze bardziej się zajeżdżam, ale koniec końców chętka jest silniejsza, no a wiadomo że na jednej kresce ciężko skończyć…
  • 1037 / 243 / 0
Wywal ścierwo, i na początku po tygodniu abstynencji wspomagaj się DXM w małej dawce np 60mg 90mg na 2 dawki do tego dużo, zielonej herbaty i badania krwi moczu.
  • 368 / 110 / 0
Kupuj tuż przed tymi okazjami, np idziesz w sobotę na imprezę to nie kupuj w środę jak wiesz że nie wytrzyma tyle. Poza tym kupuj tylko tyle ile uważasz że na tą okazję starczy , a nie na zapas.
"Life pain always sexy"
  • 4329 / 700 / 2117
Po pierwsze kupujesz przed samymi wyjściami, tak jak pisano wyżej. Drugie, nie kupuj więcej i na zapas, tylko baw się tym, co uważasz za stosowne (ilość). Nie dokupuj więcej i staraj się również przed zabawą wyznaczać granicę. Np: jak wezmę więcej to ostrzegam siebie, że miesiąc wtedy bez lotu (czasem działa, fajnie daje na mózg).
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 3455 / 556 / 2
Normalnie pierwszy post dosłownie jakbym słyszał siebie słowo w słowo tylko osiem piw i koniec kończy się na gruuuuuubo to z gwinta i urwanym filmem.

Polecam przede wszystkim terapię w ośrodku leczenia uzależnień.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.