biohumus uniwersalny i biohumus do roślin kwitnących i zastanawiam się czy się nadadzą do roślinki automatycznej na dworze oraz jak i kiedy ich używać w jakiej dawce bo trochę się nie znam na nawozach
Odnośnie terminów i ilości, możesz się tym sugerować https://2fast4buds.com/news/best-feedin ... ing-plants - veg to wegetacja, bloom kwitnienie - dopasuj dawki do sugerowanej przez producenta,
26 czerwca 2023jezus_chytrus pisze: Musiałbyś mi pokazać, którego producenta kupiłeś, ale generalnie ja używałem przez wiele sezonów niemal wyłącznie Biohumusa i rezultaty były naprawdę dobre. Krzaki go lubią i ciężko nim popalić, choć jest to jak najbardziej możliwe.
Odnośnie terminów i ilości, możesz się tym sugerować https://2fast4buds.com/news/best-feedin ... ing-plants - veg to wegetacja, bloom kwitnienie - dopasuj dawki do sugerowanej przez producenta,
05 grudnia 2023pridetape pisze: Powinieneś podać więcej informacji na temat rodzaju nawozu, którego używasz. Która to marka? W zależności od proporcji składników odżywczych w nawozie, może on być bardziej odpowiedni do stosowania w pomieszczeniach zamkniętych lub na zewnątrz.
05 grudnia 2023pridetape pisze: Powinieneś podać więcej informacji na temat rodzaju nawozu, którego używasz. Która to marka? W zależności od proporcji składników odżywczych w nawozie, może on być bardziej odpowiedni do stosowania w pomieszczeniach zamkniętych lub na zewnątrz. geometry dash
W jaki sposób?
26 czerwca 2023Sosna997 pisze: Siema ogólnie mam pytanie co do nawozów na outdoorze kupiłem
biohumus uniwersalny i biohumus do roślin kwitnących i zastanawiam się czy się nadadzą do roślinki automatycznej na dworze oraz jak i kiedy ich używać w jakiej dawce bo trochę się nie znam na nawozach
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.