28 maja 2023tajemniczy25 pisze: Pytanie do ludzi co brali wenle dłuższy czas.Czy ta nadpotliwość się zmniejsza z czasem?Masakra jest a co to będzie latem.
Zdarza mi się napić 2-3 razy w tygodniu, tego nie przeskoczę, ale wątpię że alko totalnie by rozpierdalało działanie tych leków. Zwłaszcza że jak gadałem z magikiem to mówił że alkohol nie jest wskazany bo nasila efekty uboczne. W ulotce też nic nie ma. W zasadzie o tym że alko może niszczyć kurację SSRI/SNRI to widziałem tylko na tym forum.
Idę w przyszłym tygodniu do magika, powiem żeby mi mirtazapine dorzucił do tej wenli i wypróbuję ten słynny CRF. Jeszcze niech mi zwiększy samą wenlę i pregabalinę, jak to nie pomoże to już kurwa nie wiem co.
Bo najebka jak najbardziej może kasować działanie antydepów więc jak "tego nie przeskoczysz" to bez sensu leki łykać typu ssri/snri
bo znalazły by sie takie które no nie kasowały by leczenia
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
30 maja 2023tajemniczy25 pisze: @manitoo przyjdzie skonać tego lata albo odstawić wenle![]()
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Zanim wyjechałem w delegacje wziąłem od magika recept na pół roku do przodu wenli w dawce 150mg i na wszelki wypadek ugadałem dodatkowo na pudełka z 75mg. Dwa dni temu wskoczyłem na dawkę 225. Magik kazał mi w razie czego brać 150-75-0 i pregi 150-0-225. Czy mogę jednorazowo zarzucić dawkę 225mg wenli rano aby już nie dorzucać ? No i nie wiem czy to jakie placebo ale po drugiej tabsie wenli w południe czuje się przez kilka godzin trochę jak na MDMA a później zjazd.. możliwe ? :D
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.