ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
W przypadku stymulantów z grupy β-ketonów poniższa metoda sprawdza się doskonale - amfetamin, ani oksazoli nie zdarzyło mi się próbować. Zawsze używam jednego schematu. Zaczynamy z pustym żołądkiem i wrzucamy do niego 200mg 5-HTP, popijamy 0,5l napoju izotonicznego. Parzymy sobie zieloną herbatę i robimy bogatą w mieso kolację. Po kolacji zjadamy ~300mg magnezu, 200mg witaminy E, popijamy rozpuszczonymi 2g witaminy C + 300mg wapna i kolejną zieloną herbatką. Można dowolnie podnosić ilości składników, acz te wartości wydają mi się być optymalnymi. Pozostałe witaminy (A, B1, B2, B6, D itd.) też należy uzupełniać, ale to już na rutynie dziennej. Po takim kombosie nie obchodzi mnie już, czy ketony dalej krążą mi w organiźmie, bo moje samopoczucie podonosi się znacznie.

Co do benzodiazepin, to w 2009. roku, pewien Brytyjczyk podał sobie najpierw 200mg doustnie, a następnie 3.8g podskórnie mefedronu. Po podaniu mu jednokrotnej dawki lorazepamu, po 6 godzinach został wypisany ze szpitala.[1] To dobitnie powinno świadczyć o skuteczności tychże środków. Mniejszym kalibrem tego samego rodzaju środków są pochodne GHB, inhibitujące emisję dopaminy do przestrzeni międzysynaptycznej.[2] Z pewnością ustrzegłyby przed kolejnymi zniszczeniami wśród receptorów dopaminergicznych, a w kombinacji z uwolnioną przez mefedron serotoniną, być może nawet pozwoliły na sen (sam profil GABAergiczny GHB jest na to za słaby).

Pozostałe metody detoksykacji już w warunkach domowych nie są osiągalne i najpewniej wiążą się z wkładaniem rurek w otwory ciała, a nie jest to miłe, ani komfortowe.
  • 3622 / 598 / 1
Zacząłeś tak od dupy strony, że nie wiem do końca o co Ci chodzi.
Chyba nie czytasz swoich postów przed publikacją albo nie byłeś trzeźwy
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 184 / 9 / 0
aha xd
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.

Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.

Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).