Piona
07 maja 2023lucifer_sam pisze: Witam, ja mefke stosuje zadko bo u mnie w mieścinach był on słaby zwyczajnie. Ostatnio ogarnąłem sobie w wwa mefke, w szoku byłem że taka droga ale ciul spróbuję. To dosłownie wyrywa z butów, kilka dobrych lat czegoś tak zajebistego nie próbowałem. W połączeniu z Polaczkiem naszym białym dosłownie idzie wyruchać wszystko dookoła. Nie sądziłem że taki mef jeszcze istnieje, to co u nas na wiosłach jest to chyba 15 razy dosypywanie jest.
Pamiętam lata temu to był kosmos, teraz to jest patologia xD Czasem zdarza się naprawdę dobry chemik, który robi krysz a nie niewiadomo co. A jak wypada to na przestrzeni miesięcy? Nie wiem ale tony przerobi, raz na ruski rok zamkną jakąś fabrykę niewiadomo czego i opublikują to w telewizji a świstak siedzi i zawija je w te sreberka ululany dukatami marnymi z dilerki rozdrabnianego żenionego niewiadomo czego :)
Nie chyba a na pewno dosypywane jest ;)
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Nie cpam ostro, znam granice i to bardzo.dobrze ale juz trzeci raz mi sie tak zrobilo ze wzrok stracilem i tak do konca fazy
19 maja 2023Amon19 pisze: Ziomki powiedzcie mi czy tylko ja mam z tym problem, a mianowicie jak zacznę sobie fukać mefke to z automatu przestaje widzieć na małe odległości, typu nie przeczytam treści wiadomości, nie napisze wiadomości, jak oddalam telefon od twarzy to niby jest lepiej ale dalej sie zlewa ekran. Macie na to jakieś rady co można zrobić żeby tak nie było?
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.