Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
11 maja 2023otxotto pisze: @Kuczi55 osobiście zauważyłem że wąchanie fufu (w dawkach bardziej przypominające dawkowanie MPH niż rekreacyjne szuranie materiału dla samego wyjebania) pomaga w np. skupieniu, ograniczeniu gonitwy myśli, wyciszeniu czy „byciu tu i teraz”. Zastanawia mnie tylko fakt czemu niekiedy feta tak siada mi na serce. Korzystam do Ok. 150 mg max na dzień co nie jest dużo mając na uwagę czystość dzisiejszego sortu
Fuzja / 909
@NoSocialLife Nie musi mieć ADHD żeby takie dawki na niego w ten sposób działały. Prawdopodobnie kupuje towar na ulicy gdzie 150mg takiej amfetaminy to jest zazwyczaj realne 30-50mg czyli dawki bliskie tym medycznym.
11 maja 2023otxotto pisze: @Kuczi55 osobiście zauważyłem że wąchanie fufu (w dawkach bardziej przypominające dawkowanie MPH niż rekreacyjne szuranie materiału dla samego wyjebania) pomaga w np. skupieniu, ograniczeniu gonitwy myśli, wyciszeniu czy „byciu tu i teraz”. Zastanawia mnie tylko fakt czemu niekiedy feta tak siada mi na serce. Korzystam do Ok. 150 mg max na dzień co nie jest dużo mając na uwagę czystość dzisiejszego sortu
Ja przyjąłem identycznej wielkości linie i jedyne efekty jakie poczułem to lekka stymulacja, potliwość rąk i ciała, szybsze bicie serca, sucho w ustach, zniesienie głodu, podniesione libido, w niektórych momentach robię się dziwnie zmulony, brak jakichkolwiek oznak bycia pod wpływem (źrenice bez zmian, brak szczękościsku), jakiejkolwiek euforii czy podniesionego nastroju brak, a z pozytywnych efektów to zniesienie senności. Wygląda to tak jakby moje receptory nie przyswajały białka. Sort jest sprawdzony - na innych działa bardzo mocno a problem ten pojawia się już nie pierwszy raz a sorty były różne
Nie mam ADHD, a metylofenidat kiedyś działał na mnie bardzo fajnie. Czy to mogą być problemu z dopaminą? Noradrenalina jest bardzo wyczuwalna (stymulacja, zniesienie senności). Moja przygoda ze stimami zaczęła się jakoś 8 mies. temu, z czego 4 miesięcy z ketonami. Dodam, że inne dopaminowce działają na mnie w ten sam sposób (taki nep, hexen czy a-pihp działały na mnie jak mocna kawa, nie działały tak jak powinny). Prawdopodobnie zjebałem sobie dopaminke
Z schizami nigdy nie miałem żadnych problemów, nie miałem nigdy żadnych "jazd", wiec dziwi mnie fakt, że pomimo problemu w dopaminie na co dzień nie mam żadnych symptomów.
Miał ktoś podobne schorzenie?
16 maja 2023Kuczi55 pisze:No ja zjadłam ponad 1g w nocy ale jakby działanie na samej fazie było standardowe. Nietypowe jest to co utrzymuje się już po11 maja 2023otxotto pisze: @Kuczi55 osobiście zauważyłem że wąchanie fufu (w dawkach bardziej przypominające dawkowanie MPH niż rekreacyjne szuranie materiału dla samego wyjebania) pomaga w np. skupieniu, ograniczeniu gonitwy myśli, wyciszeniu czy „byciu tu i teraz”. Zastanawia mnie tylko fakt czemu niekiedy feta tak siada mi na serce. Korzystam do Ok. 150 mg max na dzień co nie jest dużo mając na uwagę czystość dzisiejszego sortu
18 maja 2023lvckyy pisze: Ostatnio dostałem sort o żółtym kolorze, w miękkich, lekko wilgotnych, lepkich grudach, mocnym zapachu ryby - typowym dla ścierwa, konkretnie boli przy wciąganiu a spływ bardzo gorzki, lekko pali. Według opinii kolegi sort bardzo dobry, była stymulacja zarówno psychiczna jak i fizyczna (z naciskiem na psychiczna), jadłowstręt, wazokonstrykcja, zapierdol myśli, charakterystyczne ciarki na ciele, gadatliwość a przynajmniej takie efekty towarzyszyły jemu.
Ja przyjąłem identycznej wielkości linie i jedyne efekty jakie poczułem to lekka stymulacja, potliwość rąk i ciała, szybsze bicie serca, sucho w ustach, zniesienie głodu, podniesione libido, w niektórych momentach robię się dziwnie zmulony, brak jakichkolwiek oznak bycia pod wpływem (źrenice bez zmian, brak szczękościsku), jakiejkolwiek euforii czy podniesionego nastroju brak, a z pozytywnych efektów to zniesienie senności. Wygląda to tak jakby moje receptory nie przyswajały białka. Sort jest sprawdzony - na innych działa bardzo mocno a problem ten pojawia się już nie pierwszy raz a sorty były różne![]()
Nie mam ADHD, a metylofenidat kiedyś działał na mnie bardzo fajnie. Czy to mogą być problemu z dopaminą? Noradrenalina jest bardzo wyczuwalna (stymulacja, zniesienie senności). Moja przygoda ze stimami zaczęła się jakoś 8 mies. temu, z czego 4 miesięcy z ketonami. Dodam, że inne dopaminowce działają na mnie w ten sam sposób (taki nep, hexen czy a-pihp działały na mnie jak mocna kawa, nie działały tak jak powinny). Prawdopodobnie zjebałem sobie dopaminke![]()
Z schizami nigdy nie miałem żadnych problemów, nie miałem nigdy żadnych "jazd", wiec dziwi mnie fakt, że pomimo problemu w dopaminie na co dzień nie mam żadnych symptomów.
Miał ktoś podobne schorzenie?
Ps.
Oczy nie muszą zmieniać źrenic mogą się szklić zamiast tego.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.