Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 133 / 51 / 0
To schiza czy też tak macie jak ja? Otóż mam wrażenie, że za każdym razem jak kupie wora i potem odłoże reszte na jakiś czas (maksymalnie kilka dni) to władek sie robi jakiś taki lekko mocniejszy - w sensie wjazd jest silniejszy i eufo na początku, na pewno też bardziej jebiący z daleka charakterystycznie szczurem. amfetamina ma jakieś właściwości chemiczne, że im dłużej leży tym wzrasta moc?
Wiem, że dziwne pytanie i pewnie sie znajdzie w temacie "Psychoza poamfetaminowa", ale ciekawi mnie ta kwestia, bo to którys już raz z rzędu zauważam i odtąd mam tendencje do chomikowania sobie grudek. Za każdym razem dostaje bielutkie grudki i w nos nie szczypie ani nic więc wszystko w normie, no ale wiadomo, że czyścioch z holki to to pewnie nie jest %-D
  • 4 / / 0
Teraz Władek Władkiem już nie jest latają jakieś popeliny wymieszane z kofeina 1:8 i myślą że są fajnie aż żal to brać tak samo pasty jak i grudy
  • 109 / 6 / 0
Przez dwa miesiące leczyłem się bupropionem w dawce 150mg, dodatkowo przez ostatni miesiąc prawie codziennie brałem metylofenidat na adhd z którym dość czesto zdarzało mi się przesadzać zazywalem łącznie 25-200 mg dziennie, przez ostatnie dwa dni zazywalem sertraline 50mg na dzień, dzisiaj postanowiłem nic nie brać ponieważ miałem w planach amfetamine, której nie zazywalem od stycznia. zazylem dzisiaj już ok 400 mg amfetaminy tej samej co dawniej, gdzie dawniej 150 mg robilo mnie spokojnie na 7 godzin po takiej przerwie, tymczasem jeszcze bardziej czuje się po niej senny czy to normalna reakcja ? Wywołana przez antydepresanty lub nadużywanie metylofenidatu? Zastanawiam się też czy organizm nie domaga Się tego bupropionu I czy jest ryzyko wystąpienia zespołu serotoninowego gdy bede dokladal na wgląd że przez oststnie dwa dni zazywalem sertraline.
  • 210 / 18 / 0
Pewnie tolerka na metylo zrobiła swoje.
Uwaga! Użytkownik Uszkodzonabania nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / 2 / 0
Wzięłam amfe pierwszy raz od roku chyba. Czy ktoś z was miał takie coś że po wzięciu ustąpiły mu na dłuższy czas wszelkie kompulsje typu natretne zagladanie w telefon bez potrzeby/ jedzenie nadmierne na kompulsyjnej zasadzie i ogólnie wszelkie niepokoje. Jestem wprost e szoku.minelo już z półtora tygodnia a ja spokojna, o wiele lepiej się czuję. Wprost szok. Zejście było jeden dzień ale bez zadnych dolow/ raczej fizyczne zmeczenie.a tak poza tym to jakbym jakaś przemianę pozytywna przeszła. Czuję że już ten pozytywny stan ciut zaczyna się zmniejszać ale jeszcze się utrzynuje
  • 2 / / 0
@Kuczi55 osobiście zauważyłem że wąchanie fufu (w dawkach bardziej przypominające dawkowanie MPH niż rekreacyjne szuranie materiału dla samego wyjebania) pomaga w np. skupieniu, ograniczeniu gonitwy myśli, wyciszeniu czy „byciu tu i teraz”. Zastanawia mnie tylko fakt czemu niekiedy feta tak siada mi na serce. Korzystam do Ok. 150 mg max na dzień co nie jest dużo mając na uwagę czystość dzisiejszego sortu
  • 44 / 1 / 0
@otxotto a nie masz przypadkiem ADHD?
  • 4 / / 0
11 maja 2023otxotto pisze:
@Kuczi55 osobiście zauważyłem że wąchanie fufu (w dawkach bardziej przypominające dawkowanie MPH niż rekreacyjne szuranie materiału dla samego wyjebania) pomaga w np. skupieniu, ograniczeniu gonitwy myśli, wyciszeniu czy „byciu tu i teraz”. Zastanawia mnie tylko fakt czemu niekiedy feta tak siada mi na serce. Korzystam do Ok. 150 mg max na dzień co nie jest dużo mając na uwagę czystość dzisiejszego sortu
Przy takich dawkach szczególnie jeżeli te 150mg jest podzielona na X dawek w ciągu dnia jest to możliwe. Tak jak napisałeś czystość obecnych sortów spotykanych na ulicach pozostawia wiele do życzenia. W dużej częsci jest to kofeina lub inne wypełniacze bez właściwości psychoaktywnych

Fuzja / 909

@NoSocialLife Nie musi mieć ADHD żeby takie dawki na niego w ten sposób działały. Prawdopodobnie kupuje towar na ulicy gdzie 150mg takiej amfetaminy to jest zazwyczaj realne 30-50mg czyli dawki bliskie tym medycznym.
  • 11 / 2 / 0
11 maja 2023otxotto pisze:
No ja zjadłam ponad 1g w nocy ale jakby działanie na samej fazie było standardowe. Nietypowe jest to co utrzymuje się już po
  • 116 / 10 / 0
Ostatnio dostałem sort o żółtym kolorze, w miękkich, lekko wilgotnych, lepkich grudach, mocnym zapachu ryby - typowym dla ścierwa, konkretnie boli przy wciąganiu a spływ bardzo gorzki, lekko pali. Według opinii kolegi sort bardzo dobry, była stymulacja zarówno psychiczna jak i fizyczna (z naciskiem na psychiczna), jadłowstręt, wazokonstrykcja, zapierdol myśli, charakterystyczne ciarki na ciele, gadatliwość a przynajmniej takie efekty towarzyszyły jemu.
Ja przyjąłem identycznej wielkości linie i jedyne efekty jakie poczułem to lekka stymulacja, potliwość rąk i ciała, szybsze bicie serca, sucho w ustach, zniesienie głodu, podniesione libido, w niektórych momentach robię się dziwnie zmulony, brak jakichkolwiek oznak bycia pod wpływem (źrenice bez zmian, brak szczękościsku), jakiejkolwiek euforii czy podniesionego nastroju brak, a z pozytywnych efektów to zniesienie senności. Wygląda to tak jakby moje receptory nie przyswajały białka. Sort jest sprawdzony - na innych działa bardzo mocno a problem ten pojawia się już nie pierwszy raz a sorty były różne :alergia:

Nie mam ADHD, a metylofenidat kiedyś działał na mnie bardzo fajnie. Czy to mogą być problemu z dopaminą? Noradrenalina jest bardzo wyczuwalna (stymulacja, zniesienie senności). Moja przygoda ze stimami zaczęła się jakoś 8 mies. temu, z czego 4 miesięcy z ketonami. Dodam, że inne dopaminowce działają na mnie w ten sam sposób (taki nep, hexen czy a-pihp działały na mnie jak mocna kawa, nie działały tak jak powinny). Prawdopodobnie zjebałem sobie dopaminke :alergia:
Z schizami nigdy nie miałem żadnych problemów, nie miałem nigdy żadnych "jazd", wiec dziwi mnie fakt, że pomimo problemu w dopaminie na co dzień nie mam żadnych symptomów.
Miał ktoś podobne schorzenie?
%-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.