Ktoś tam wyżej się pytał czy powoduje psychozy - tak, może jak najbardziej zwłaszcza w dużej dawce .
Klomipramina do tej pory, w jakiej bym dawce nie brał, powoduje trudności ze snem.
Kiedyś , ktoś mi zalecił zamienić klomi 75 mg Sr na wenlafaksynę w równoważnej dawce. Długo na wenli nie wytrzymałem, nawrót depresji , także powrót do klomi.
W ramach eksperymentów mieszałem klomi z moklobemidem ( ciekawa substancja ).
16 maja 2023zburzony pisze: Zaczynam czuć się trochę jakby na wiecznym zejściu z fety, jeszcze lekko wystrzelony ale nic się nie chce robić, nie da się spać, mięśnie sztywne, jakiś skurcz szczęki i oczy dziwnie chodzą. Wziąłem dzisiaj o połowę mniejszą dawkę SSRI ale wątpię żeby to pomogło, prędzej zmniejszenie duloksetyny. Coś czuję że eksperyment z klomipraminą może potrwać bardzo krótko, mam benzo zapas ale nie mogę go codziennie wpierdalać. Może jeśli nic się nie zmieni poproszę dr'a o 10 mg zamiast 25, tylko czy taka mała dawka ma w ogóle sens?
Scalono — CATCHaFALL
Ja od kilku lat zaleczam swoje problemy małą dawką klomipraminy i małą tramadolu ( off label ).
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.