Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 5396 / 965 / 0
Ja tak zarzucam od ponad 5 lat klona i się nie wjebalem fizycznie.

Co nie oznacza oczywiście problemów psychicznych z tym związanych, poza tym to jeśli już gosc był uzależniony a jest czysty od miesiąca dopiero to kolega ma rację i powrót do nałogu jest wysoce prawdopodobny. Tak samo jak jest z alkoholikiem czy narkomanem, tak samo z benzo.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 118 / 25 / 0
Dlatego dziwi mnie podejście większości wydawałoby się osób w temacie, pomagających a nie szkodzących innym- w tym przypadku uważam takie rady są bezapelacyjnie szkodliwe jeśli gość pisze, że od miesiąca jest czysty- co dla mnie na 99% oznacza, że gość jest wjebany w benzo fizycznie i odstawił je miesiąc temu a dodatkowo pisząc, że chce używać ich w celu wyjścia ze znajomymi, bo takie wyjścia sprawiają mu psychicznie problemy i branie benzo w tym przypadku albo skończy się szybkim powrotem do nałogu albo szybkim wjebaniem się. Osoby mające problem z uzależnieniem od benzo dają innemu userowi takie rady? Lub wiedząc co to uzależnienie od benzo tak doradzają? Ja jestem wjebany w benzo od ponad 20 lat, mimo że ponad 2 lata nie biorę w ciągach dłuższych niż 3-4 dni raz na półtora-dwa miesiące i odradzam jak tylko mogę branie jakichkolwiek benzodiazepin, bo wiem, że odstawienie tego bez detoksu szpitalnego będąc wjebanym w nie fizycznie jest praktycznie niemożliwe. I ciekawe ilu osobom na 10 udało się je odstawić samemu w domu. Masę ludzi oszukuje się pisząc w temacie o odstawieniu, że odstawią a ja wiem, że po pewnym czasie bez detoksu szpitalnego nie da się ich odstawić. Nawet w szpitalu widziałem masę osób, które przy zerowaniu wypisywały się, bo były zbyt słabe żeby je odstawić. Ja zawsze w szpitalu je odstawiałem, bo jestem na tyle twardym chujem żeby je odstawić jednak wiem, że samemu odstawienie ich będąc w ciągu fizycznym jest równe mniej niż 1%.
Uwaga! Użytkownik Maykell85 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2302 / 399 / 0
Jak jest wjebany to po co pisze i wchodzi na forum?
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 118 / 25 / 0
Bo jakbyś kretynie nie wiedział to właśnie element uzależnienia. Ile jeszcze idiotycznych twierdzeń i zaczepek, na które nie chcę mi się odpowiadać będą pisały osoby uważające, że wszystko jest ok?
Uwaga! Użytkownik Maykell85 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / 2 / 17
Z Klonami trzeba mega uważać.
Ja jednego dnia wziąłem jednego tabsa i prawie nic nie poczułem, więc drugiego wziąłem dwa pod język. Skończyło się to tym, że uśpiło mnie, nikt mnie nie mógł dobudzić, musieli na SOR mnie zawieść i przez kilka następnych dni chodziłem takim "pijackim" krokiem i mówiłem mega niewyraźnie.
  • 199 / 17 / 0
Ja tera z godzine temu zarzuciłem pół tabsy 2mg i niewiele czuje ale wole nie dorzucać bo to złudne może być. Teraz ćwicze sobie delikatnie na siłowni a na 22 do pracy sune.
Fatal Error.
  • 199 / 17 / 0
Co zrobić aby tak łeb nie bolał z rana po wstaniu?. Wrzucam na wieczór 1 tabse 2mg Clona i rano budze sie z ciężką bolącą czachą. Co prawda człowiek jest wyspany ale ta boląca głowa niweluje to wszystko co dobre. Ktoś ma podobnie???
Fatal Error.
  • 199 / 17 / 0
Zeżarłem całe opakowanie (tabs) w przeciągu tygodnia i stwierdzam że Clonazepamum nie jest supstancją dla mnie. Nic poza mocnym spaniem i przymuleniem często polączonym z dziwnym bólem głowy po wstaniu absolutnie nic po nim nie ma. Moze i pomaga tym chorym/zeschizowanym jednostkom co boją sie nawet tego że latarnia nocą mryga no i boją się wyjść do ludzi ale dla takiego normalniej funkcjonujacego chlopaka jak Clonazepam to ŻADNA frajda a nawet przypał bo przy większych ilościach ruchy już nie te i gadka inna a z osobami ktore nie daży sie sympatią nawet bardziej bezpośrednia czesto nakierowana na konfontacje.
Nic jak bede to kiedykolwiek jeszcze pobierał to tylko po to aby zeżreć 5tabs i iść grzecznie spać po 4CMC lub innych ciekawych substancjach. Tyle ode mnie. Pozdrawiam.
( Teraz na noc owaliłem 3 tablety naraz rozgryzając aby sie wreszcie spać położyć no i
też pobyc tych tablet do końca 😉 ).
Fatal Error.
  • 55 / 7 / 0
wzięłam wczoraj 4mg Clonazepamu bo miałam silny napad lęku i nic mi nie pomogło, nie czułam w ogóle działania… a nie mam żadnej tolerki na ten lek
  • 2302 / 399 / 0
Bo to lek przeciwpadaczkowy w pierwszej kolejności.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.