Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1000 / 269 / 0
22 kwietnia 2023maphash pisze:
A te proszki Modafinil na allegro, to ściema?

Chujostwo, gorsze niż apteczne.

@sclero2014

Ja walę Modalert oryginalny indyjski, jak ktoś chce vendora to priv i dam pewnego.
  • 2807 / 363 / 0
@GermanskiOprawca podeślesz na priv ? Bylbym bardzo wdzięczny
  • 1000 / 269 / 0
@sclero2014

Masz chyba zablokowany priv
  • 287 / 140 / 0
stestuje apteczmy za miesiac i zdam relacje
  • 280 / 14 / 0
Po 3 latach spróbowałem armodafinilu i przestał mi odpowiadać jego profil działania. Być może dlatego, że mieszałem z selegiliną. Ból głowy, brak apetytu, brak odczuwania pragnienia. Jutro daję mu ostania szansę, gdyż idę na 10h do pracy.
  • 37 / 1 / 0
Czy Modafinil można brać co dizenie w celu poprawy dopaminy ?
  • 1000 / 269 / 0
@Ralfid

Można, a nawet należy.
  • 123 / 3 / 0
23 kwietnia 2023GermanskiOprawca pisze:
22 kwietnia 2023maphash pisze:
A te proszki Modafinil na allegro, to ściema?

Chujostwo, gorsze niż apteczne.

@sclero2014

Ja walę Modalert oryginalny indyjski, jak ktoś chce vendora to priv i dam pewnego.
Mozesz podeslac na priv? Z gory dziekuje
  • 2807 / 363 / 0
Brałem od tego " vendora " ciężko mi ocenić 0.5 tab nie czulem a 1 też nie po 2 dniach różnicy. Na dniach dam ostatnią szanse " modzie " i zobacze teraz zmieniłem troche żarcie itp może w tym jest sprawa czy coś " czujemy" czy nie
  • 1000 / 269 / 0
@sclero2014

Nie na każdego działa moda, taka przypadłość nootropow.

@Ralfid

Ja tak biorę i bardzo sobie długoterminowe działanie chwalę.

EDIT: LOL, dwa razy odpisuję na tego samego posta, trza iść spać xD
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.