"Rutyna to rzecz zgubna "
Ewentualnie jeśli uznawali, że nie zagrażasz sobie ani innym, to po prostu Cię puszczali, ale mało było takich przypadków. Większość to depresje, próby samobójcze, psychozy, epizody maniakalne itp.
Dodam, że przyjechałem tam z bardzo daleka, z własnej, nie przymuszonej woli. Z dużą determinacją na zmianę swojego położenia. Tam mnie traktowali jak najgorsze bydło, bo byłem 'narkomanem'. Nie polecam być również szczerym przy przyjęciu odnośnie przyjmowanych substancji psychoaktywnych. Szczerość w psychiatryku nie popłaca.
#edit
Najlepsze jest to, że zupełnie zignorowali fakt, iż zgłosiłem się do nich również z depresją. Po 2 minutach 'lekarz' stwierdził, że nie mam depresji (xD), z którą się już borykam od 2 lat.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.