Przez utratę wiarygodności ludzie przestali Ci już nawet odpisywać, nie zwalnia Cię to jednak z trzymania porządku. Nie spamuj post pod postem, tym bardziej o tym samym — CAF
Witam od momentu podwyższenia dulokstetyny na 90mg minęło 17 dni czuje duże osłabienie organizmu i zmęczenie oraz codziennie mierząc ciśnienie mam bardzo niskie 100 na 60 , 90 na 50 itd na 60mg tego nie miałem czy to z czasem przejdzie?
Jakby zliczyć wszystkie miksy z tego, oraz Twojego drugiego konta, możnaby dojść do wniosku, że tylko trenujesz (w tym przypadku bardziej trollujesz) naszą cierpliwość.
Skoro wszystko co do tej pory było testowane przynosi tylko negatywy, jebnij tym all, a nóż się odkręci.
@pauleta1987
@CATCHaFALL
Nie zawsze pozornie leki które wchodzą ze sobą w interakcje mogą nie zadziałać. Sam biorę spory mix z konkretną w teorii liczbą interakcji ale wyciągnął mnie on z piekła i nie przesadzam pisząc to, miesiącami każda sekunda była dla mnie cierpieniem przechodzącym z psychicznego do fizycznego, wytępiłem to dopiero gdy sam wziąłem ręce w swoje sprawy i razem z dr. ustaliliśmy nowe rozwiązanie potencjalnie niebezpieczne ale on mnie zna, zna moje możliwości i robię cyklicznie badania.
także tego, no.
pozdrawiam wszystkich
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści
W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.