Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 10 / / 0
Miałas racje jest diametralna różnca 18mg jednorazowo to zwarzywienie,posłuchalem sie twojej sugesti i jest gitara. Euforia na wysokim poziomie, szczerze brałem różne benzo ale broma jest wyjątkowy. Pzdr
  • 10 / 2 / 0
Choć z benzo brałem jeszcze tylko alprazolam i estazolam, to bromek jak dotychczas jest najlepszym z benzo jakie brałem i dwa wcześniej wymienione nie mają do niego nawet podjazdu. Bardzo fajnie chilluje, uspokaja serce, poprawia nastrój, wieczorem pomaga zasnąć i świetnie miksuje się z alko. Przy tym nie jest zamulający (jeśli nie przesadzi się z dawką oczywiście). A najbardziej to lubię go za to jego naturalne działanie. W sensie że czuję się po nim tak zwyczajnie, jakby trzeźwy, ale w dobry dzień. Po prostu cały czas pozostaję sobą, ze swoją osobowością i nie spłyca emocji tak jak niektóre leki. Naprawdę bardzo fajna substancja. Ale żeby było jasne, biorę małe dawki i nie codziennie. Aż chce mi się spróbować innych benzo (diazepam, klonazepam) jak sobie pomyślę, że mogłaby być taka pozytywna różnica pomiędzy nimi i bromkiem jaka jest pomiędzy bromkiem a alprazolamem/estazolamem. Słowem - polecam.
  • 159 / 10 / 0
Ostatnio nie mogę nigdzie dostać Sedamu 6 nawet w hurtowniach go nie ma.
Więc byłem zmuszony kupić Lexotan, może być jakaś różnica w działaniu między nim o oryginalnym sedamem?
  • 287 / 140 / 0
@Mindus
nie ma różnicy poza jedną
sedam 6mg ma śliczne zielone tabletki XD

no i aporopo tematu to jeżeli chodzi o rekreacje to dopiero od 18mg wzwyż mogłem mówić o jakimś odczuwalnym efekcie, 12mg dawalo wzgledny spokoj i tyle a 6mg nie czułem.
No ale teraz jestem na tranxene to wgl nie ma mowy o żadnej rekreacji

pzdr
  • 1100 / 273 / 0
to chyba lexotan jest bardziej "oryginalny" względem sedamu
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1743 / 279 / 0
Na mnie fajnie działa bromazepam i to już 3 mg, nie wiem jakim cudem po latach walenia ogromnych ilości RC benzo, nawet dożylnie sypane na oko, obecnie w celach leczniczych wystarczają mi małe dawki, nawet 0,25 mg alprazolamu trochę pomaga, 3-4 tabsy oksazepamu uspokajają mnie ładnie. Ale co ciekawe, alprazolam działał kiedyś na mnie euforycznie, po 1 mg zdarzało mi się czuć po prostu cudownie, euforia itd, ale teraz 1 mg po prostu mnie ścina z nóg. Ale chuj z tym, może to i lepiej bo nie nadużywam benzo, 15 tabletek 2 mg alpry wystarcza mi na 2 miesiące nawet, a bromazepam paczka 6 mg leży grzecznie i wcale nie kusi.
  • 287 / 140 / 0
póki co oceniam sedam na 5+ jeżeli chodzi o schodzenie z pregabaliny, nie wiedziałem, że aż tak mi pomoże
  • 68 / 6 / 0
Bardzo miła benzodiazepina, ale sprawia problemu z pamięcią, nie wiem jak ale w ciągu doby zjadłem 120mg i tego nie pamiętam, na pewno dobrze z thc się łączy i bardzo dobrze neutralizuje natrętne myśli i lęki
  • 425 / 50 / 0
Jakim cudem lepszy niż alprazolam? Wziąłem kiedyś cały blister 6mg sedamu i jedyne co się stało to urwało mi film pod koniec następnego dnia (w pracy xddd) warto jednak dodać ze byłem wtedy na „terapii” 1200/1500mg pregabaliny, innym razem byłem na ciągu z alprą i wódą to małe dawki potrafiły w połączeniu z bromazepamem tez urwać film i to w ekstremalnie niespodziewanych momentach na kilka godzin xd
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 68 / 6 / 0
przepraszam za post pod postem, to możliwe że tak mi się spodobał bromazepam że zjadłem nieświadomie dwa opakowania przez 3/5 dnia czy to może epizod psychotyczny i dlatego nie pamiętam tego, jeśli to zły wątek to proszę o przerzucenie
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.