Jak wyżej, nie ma sensu taki mix.
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
Tylko nie wiem czy najpierw raczyć się 6 APB i w trakcie jego działania dorzucać pixy czy po pixach dopiero wejsc na 6 APB.
btw pierwszy raz mam z tym do czynienia - beżowy proch/puder z małymi grudkami to właściwa postać tego specyfiku? (sort od kosmity, ale jakoś ciężko mi się dokopać do konkretnych opinii)
09 września 2015AnalogCzlowieka pisze: Miałem podobne akcje po za dużych dawkach 6apb i 5mapb więc nie mierz wszystkich swoją miarą, nawet wóda może powodować halucynacje więc nie wysuwaj zbyt pochopnych wniosków...
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.