Przecież sam to zauważyłeś i odpowiedziałeś sobie na pytanie.
ciągnie się od stycznia 2022. Sylwester 21/22, walnąłem po nosie mefedron...na następny dzień obudziłem się z takim ściskiem w klatce
nie ukrywam, że waląc wtedy w sylwestra nie było u mnie najlepiej pod względem psychicznym
08 marca 2023IGotHigh909 pisze:To jego kwintesencja. Najmocniejsze nerwice i ogólnie wszystkie stresy czy stany lękowe, mam wrażenie, że powstają podczas długich lotów ciągo-alkoholowych. Oczywiście czy tryb życia i dieta jest zdrowa to też ma sens, bo jak to leży, to można się doprowadzić do ruiny w ciągu 2-3 miesięcy.08 marca 2023tajemniczy25 pisze: Wątek jest o nerwicy a chyba nic tak nie nakręca nerwicy jak alko kiedy z nas schodzi.
Tak, całkowicie to rozumiem, tylko teraz szukam pomocy, jak z tego wyjść?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.