Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Re: 2C-B
Nieprzeczytany post autor: Iwek »
Siema, jest to mój pierwszy post na serwisie Hyperreal. Nie miałem jeszcze nigdy wcześniej żadnej styczności z jakimikolwiek psychodelikami, a niedługo, wraz z moim dobrym przyjacielem, planujemy zarzucić 2C-B na imprezce urodzinowej. Pigułka ma domniemane 30 mg, co oczywiście może być sprzeczne z prawdą. Prosiłbym o wszelkie porady i tipy odnośnie zażywania 2C-B.
Z góry, wielkie dzięki.
  • 382 / 55 / 0
Przeczytaj kilka postów wyżej i jeśli nie znajdziesz odpowiedzi na to co Cie nurtuje zadaj jakieś konkretne pytanie?

Swoją drogą jak na imprezie znajdują się osoby, które nie miały styczności z tym to naprawdę NIE CHCESZ aby zobaczyły Cię "porobioną" i później laurkę Ci zrobiły w przyszłości. Takie rzeczy planuj tylko w towarzystwie, którym ufasz.
Cogito ergo sum
  • 1455 / 598 / 0
Tripowalem niedawno na blizej nieokreslonej dawce (nominalnie 40mg + potem 10 sniff) ale temat ma 4 lata wiec na pewno slabszy . Mysli przewodnie to bazowe instynkty ludzkie seks i przemoc . Kontrola spoleczenstwa polega na wodzeniu pierwszym i grozba drugiego . Krotka refleksja nad tym jak zmienilem sie na przeciagu lat i inni dookola mnie . Traci sie na energii i naiwnosci mlodzienczej , zyskuje kalkulacje i zgorzknienie .
Potem jadlem pizze ktora przygotowala mi dziewczyna , ser i dodatki zsuwaly sie z ciasta wiec dalem jej troche wystygnac na zimno byla lepsza i latwiejsza do jedzenia . Ogladalismy Johnny'ego Bravo ktory bawil mnie wtedy w chuj . Ogolnie duzo zartowalismy i mialem swietny humor . Nastepnego dnia czulem jeszcze leniwy afterglow wiec najchetniej lezalbym w lozku do wieczora ale musialem isc do roboty .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 4 / 2 / 0
07 kwietnia 2023D4RKJOY pisze:
Przeczytaj kilka postów wyżej i jeśli nie znajdziesz odpowiedzi na to co Cie nurtuje zadaj jakieś konkretne pytanie?

Swoją drogą jak na imprezie znajdują się osoby, które nie miały styczności z tym to naprawdę NIE CHCESZ aby zobaczyły Cię "porobioną" i później laurkę Ci zrobiły w przyszłości. Takie rzeczy planuj tylko w towarzystwie, którym ufasz.
Tak właściwie, dbaj o to, aby jak najmniej "znajomych" widziało Cię na haju, chyba, że masz kompletnie w dupie na zdanie innych ludzi. Pamiętaj, że po 2cb ciężko się oprzeć pokusie rozmowy :)
  • 104 / 4 / 0
W stolicy latają teraz fioletowe rakiety nasa, wie ktoś ile mogą mieć w sobie realnie zawartości?
  • 1 / / 0
Jeśli myślymy o tych samych to niby deklarowane 25mg, ale realnie to gdzieś od 10mg do 15mg.
  • 382 / 55 / 0
UP

Zapytaj wróżki zębuszki... ja kiedyś kupowałem rakiety NASA różowe - w jednej dostawie zmiotły mnie z planszy z drugiej... inny dostawca ale kolorek i rakieta ta sama i to był jakiś kapiszon. Tak więc.. generalnie jak sprzedawca deklaruje 25 to na 90% ma ok 15.. ale może sie zdarzyć, że i nie XD

Kup sobie w proszku najlepiej - ja ostatnio tak zrobiłem i uuuu jakie to jest wydajne i mocne to szok :)
Cogito ergo sum
  • 111 / 20 / 2
Realnie piguły z 2cb która maja mieć te deklarowane 25 mg nigdy tyle nie maja. Zazwyczaj mają 14/15 mg jak nie mniej. Spotkałem takich którzy sprzedawali piguły które miały po 7 mg xd. Są tylko jedne z jakimi się spotkałem które mają 25 mg i nie są to różowe rakiety. Tak jak kolega wyżej pisał zainwestuj w czysty proch lepsza, tańsza i bardziej ekonomiczna pizda.
%-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D
  • 499 / 149 / 0
Ta piguła którą ostatnio wziąłem i miała deklarowane 25mg myślę, że faktycznie mogła tyle mieć, co prawda wziąłem sniffem co wzmocniło doznania, ale jednak było to około 4/5 całej bo wcześniej jeszcze sobie sprawdzałem odczynnikami czy to na pewno to dostałem co miało być, a trip był na prawdę intensywny, tak więc nigdy nie mów nigdy, choć pewnie w większości przypadków będzie tak jak mówisz.
  • 516 / 110 / 7
No właśnie jak to jest z tymi rakietami NASA najczęściej? Zaopatrzyłem się w jedną i zastanawiam się czy ma te deklarowane 20-22mg (tak najczęściej ją reklamują) czy jednak mniej. Raczej sniff pójdzie mocna psychodelia to świetna sprawa
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia

Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.

Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.