Dział służący dyskusji nt. spraw, gdzie postawiony został zarzut z art. 178a Kodeksu Karnego.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Dzien dobry. Nie wiem gdzie poruszyc ten watek; wiec sprobuje tutaj. Jezeli to nie to miejsce, prosze przerzucic w odpowiednie.
W mega skrocie;

Jadac na firme, lapie mnie policja, koniec koncow robia narkotesty. Wychodzi pozytyw amfa. Kreski nie jadlem od roku. rowne 4 doby wczesniej zjadlem 3 klony. Z lekow terapeutycznych zapisanych przez lekarza, finlepsin, depakina, haloperidol. Skad wziala sie tam amfa? sytuacja o tyle tragiczna, ze prowadze dzialalnosc i prawem jazdy zarabiam na chleb. Wzieli mnie na krew, czekam na wyniki.
  • 3455 / 556 / 2
@cojestco daj znać jak tam wyniki z krwi.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4326 / 699 / 2117
Jadac na firme, lapie mnie policja, koniec koncow robia narkotesty.
Narkotesty robi się rzadko. To serio jest ostateczność, więc jeżeli gość nie wydaje się podejrzliwy, to policjant rzadko ucieka się do narkotestów. To nie są tak klasyczne i powszechnie realizowane testy jak alkoholowy. Skąd więc sytuacja w której dochodzi do badania Ciebie? Czyżbyś był wcześniej znany?
Wychodzi pozytyw amfa. Kreski nie jadlem od roku. rowne 4 doby wczesniej zjadlem 3 klony.
A nic nie brałeś, co mogło zawierać amfetaminę? No sama z siebie się ona tam nie znalazła. W każdym bądź razie pozostaje jeszcze badanie badanie z krwi.
sytuacja o tyle tragiczna, ze prowadze dzialalnosc i prawem jazdy zarabiam na chleb
No tutaj nikt z nas magicznej różdżki nie ma i jedyne co Ci aktualnie pozostaje, to czekać. Raczej śmiało możesz powiedzieć, że z takimi narkotykami jak amfa miałeś styczność z rok temu i totalnie nie masz pojęcia skąd ten pozytywny wynik. Poczekaj jeszcze na krew i nie stresuj się, cierpliwości i rozwagi, bo stres bywa bardzo zgubny.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 2 / / 0
Nie mam pojecia skad sie wzielo im takie podejrzenie. Nie bylem nigdy notowany, zero puntkow karnych.

zadnego narkotyku nie bralem, tak jak wspomnialem wczesniej 3 klony w sobote o 17, we wtorek o17 mnie jebli.

Co dzien rano leki, ktore wypisalem wyzej. Oczywiscie, zapisane od psychiatry.

Do tego witaminy, neosine i nie jestem pewny czy ibuprom nie bralem. Mialem grype.
Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2023 przez cojestco, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

THC i rozwój mózgu nastolatków – co pokazują najnowsze badania?

Używanie marihuany może prowadzić do ścieńczenia kory mózgowej u nastolatków – wynika z najnowszego badania prowadzonego przez Gracielę Piñeyro i Tomáša Pausa, naukowców z CHU Sainte-Justine oraz profesorów Wydziału Medycznego Uniwersytetu w Montrealu. Współpraca dwóch laboratoriów badawczych, korzystających z uzupełniających się podejść, wykazała, że THC – czyli tetrahydrokannabinol, substancja aktywna w konopiach – powoduje kurczenie się arborescencji dendrytycznej, czyli „sieci anten” neuronów, które odgrywają kluczową rolę w komunikacji między nimi. Skutkuje to zanikiem (atrofią) pewnych obszarów kory mózgowej – co jest szczególnie niepokojące w wieku, w którym mózg się rozwija.