W mega skrocie;
Jadac na firme, lapie mnie policja, koniec koncow robia narkotesty. Wychodzi pozytyw amfa. Kreski nie jadlem od roku. rowne 4 doby wczesniej zjadlem 3 klony. Z lekow terapeutycznych zapisanych przez lekarza, finlepsin, depakina, haloperidol. Skad wziala sie tam amfa? sytuacja o tyle tragiczna, ze prowadze dzialalnosc i prawem jazdy zarabiam na chleb. Wzieli mnie na krew, czekam na wyniki.
Jadac na firme, lapie mnie policja, koniec koncow robia narkotesty.
Wychodzi pozytyw amfa. Kreski nie jadlem od roku. rowne 4 doby wczesniej zjadlem 3 klony.
sytuacja o tyle tragiczna, ze prowadze dzialalnosc i prawem jazdy zarabiam na chleb
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
zadnego narkotyku nie bralem, tak jak wspomnialem wczesniej 3 klony w sobote o 17, we wtorek o17 mnie jebli.
Co dzien rano leki, ktore wypisalem wyzej. Oczywiscie, zapisane od psychiatry.
Do tego witaminy, neosine i nie jestem pewny czy ibuprom nie bralem. Mialem grype.
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.