Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 52 / 4 / 0
Śniło mi się ze kumpel miał ciąg alkoholowy dwudniowy, po czym zakończył go klonem 2mg. Zasnął i obudził się w fatalnym stanie psychicznym bo podczas ciągu narobił sobie mega gnoju. Probowal to wssystko ratowac i doprowadzić się do stanu używalności bo miał już nerwowe poty i ciężko oddychał trząsł się itp. Więc jego ratowanie w ciągu dnia wygladalo tak:

14:46 - 1,5 tab klona 3 mg - bo od soboty chlania i ćpania wszystkiego co tylko się dało (fety kryształu i benzo) nadal trzasł się jak nienormalny i bał się a chciał wrócić do życia i nadrobić w pracy

15:54 - pół klona pod język bo jeszcze nie było jak trzeba

16:30 - 2x lorazepam 7 czy 5 mg nie wiedzial bo dalej w chuj się bałe

17:11 - baklofeb bo dalej zle się czuł i szukal rozwiązania co zrobić żeby to naprawić w benzo jakoś nie opanowywalo tego lęku i strachu

18:24 - 1 klon 2 mg + baklo 10 mg mały bo Dalej nie przechodziło a trzeba było posprzątać pokój który zniszczył na ciągu i zmierzyć się z pracą. Do tego kawa

19:53 - lorazepam x 2 bo znów poczuł się fatalnie jak chuj nie wiedzial już co robić….

21:20 - kumpel wzial do kieszeni 1 tab alprazolamu i zanim zdecydował się go wziąć chciał napisać tu posta.

Później siedział i czekał i dalej czuł się fatalnie i nie wiedział czy przyjebac tą alpre żeby do polnocy jakoś wytrzymać i położyć się spac czy zesrac z nerwów i strachu.

Po drodze dużo pół elektrolitów i robił wszystko żeby się tego syfu z ciągów pozbyć do tego biorąc benzo. Nic za wiele nie pomagało.

Co radzicie, jak powinien skończyć się ten sen żeby byk happy end? Ma zajebac ta alpre czy zwymiotować z nerwów albo może wziąć kolejnego klona kub lorka?

Chetnie sie dowiem go ten sen się tak nagle uciął a ja zaraz idę w drzemke wiec pewnie mi się przyśni znów. I chciałbym żeby miał dobre zakończenie
  • 425 / 50 / 0
To klony są przeciwdrgawkowe a nie alpra, jeśli one nie działają to (przynajmniej ja osobiście bym wolał) zwymiotować tą tablice mendelejewa, ewentualnie jak macie klony to może by jeszcze klony dorzucić, dziwne ze nie działają, może kolega ma tolerke
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 52 / 4 / 0
Taaa, ma tokerke… od 7 lat śpi dzięki zolpidemie a oststnio dość czesto korzystał z klona. Czyli mówisz że najlepiej jeszcze jednego klona dorzucić żeby te efekty psychologiczne wygasić. Bo drgawek z tego co mi się śniło to już nie miał oo pierwszym klonie ale to anxiety ten silny niepokój pozostał. Miko że ogarnął ten pokój, wszystko wydaje się normalnie jak by nie miał ciągu ale czuje taki strach i lęk ze go to rozkurwia od środka do tej pory. Jeszcze jest signopam w razie czego ale nie wiem czy on tu będzie miał jakiś sens
  • 425 / 50 / 0
U mnie najlepiej przeciwlękowo się alpra sprawdzała, także jak nie ma drgawek to może lepiej alprę
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 52 / 4 / 0
Śniło mi się że jednak wzial i ma się załadować do 22:35… ale na razie nadal czuje ten lęk i boi się że alpra też mu nie pomoże. Co dslej? Pakować klona, więcej benzo szajsu sż zaśnie? Czy sok z pomarańczy? Nie wiem serio
  • 586 / 126 / 0
Kurwa chłopie za dużo benzo też może wywołać paradoksalnie lęk z oszołomieniem.
Najadl sie benzo to niech teraz zajmie sie jakimś filmem, kąpiel i ciepłe żarcie + herbaty a najlepiej dodatkowo sporo witaminy C i co śmieszne a mi pomagało gdy mimo benzo nic nie zadziałało to 0,5-1 paczka Validolu i łóżko.
Odpalałem sobie nie za głośno dźwięk deszczu i jakoś odpoczywałem gdy aż mną telepało po różnych politoksykomańskich ciągach.
  • 586 / 126 / 0
A po takim miksie to dobrze będzie jak sie rzygiem nie zadławi lub nie trafi na toksykologie.
  • 52 / 4 / 0
nie nie, wedlug tego co widze we snie to sie zachowuje normalnie. je, pije, rozmawia, tylko mowi ze czuje strach i lęk...

zacytuje koleggę" Kurwa chłopie za dużo benzo też może wywołać paradoksalnie lęk z oszołomieniem"

czy to prawda ze za duzo benzo moze spodowowac wlasnie taki skutek jaki on teraz czuje?
  • 52 / 4 / 0
No i co wy na to panowie?
  • 510 / 111 / 0