14:46 - 1,5 tab klona 3 mg - bo od soboty chlania i ćpania wszystkiego co tylko się dało (fety kryształu i benzo) nadal trzasł się jak nienormalny i bał się a chciał wrócić do życia i nadrobić w pracy
15:54 - pół klona pod język bo jeszcze nie było jak trzeba
16:30 - 2x lorazepam 7 czy 5 mg nie wiedzial bo dalej w chuj się bałe
17:11 - baklofeb bo dalej zle się czuł i szukal rozwiązania co zrobić żeby to naprawić w benzo jakoś nie opanowywalo tego lęku i strachu
18:24 - 1 klon 2 mg + baklo 10 mg mały bo Dalej nie przechodziło a trzeba było posprzątać pokój który zniszczył na ciągu i zmierzyć się z pracą. Do tego kawa
19:53 - lorazepam x 2 bo znów poczuł się fatalnie jak chuj nie wiedzial już co robić….
21:20 - kumpel wzial do kieszeni 1 tab alprazolamu i zanim zdecydował się go wziąć chciał napisać tu posta.
Później siedział i czekał i dalej czuł się fatalnie i nie wiedział czy przyjebac tą alpre żeby do polnocy jakoś wytrzymać i położyć się spac czy zesrac z nerwów i strachu.
Po drodze dużo pół elektrolitów i robił wszystko żeby się tego syfu z ciągów pozbyć do tego biorąc benzo. Nic za wiele nie pomagało.
Co radzicie, jak powinien skończyć się ten sen żeby byk happy end? Ma zajebac ta alpre czy zwymiotować z nerwów albo może wziąć kolejnego klona kub lorka?
Chetnie sie dowiem go ten sen się tak nagle uciął a ja zaraz idę w drzemke wiec pewnie mi się przyśni znów. I chciałbym żeby miał dobre zakończenie
Najadl sie benzo to niech teraz zajmie sie jakimś filmem, kąpiel i ciepłe żarcie + herbaty a najlepiej dodatkowo sporo witaminy C i co śmieszne a mi pomagało gdy mimo benzo nic nie zadziałało to 0,5-1 paczka Validolu i łóżko.
Odpalałem sobie nie za głośno dźwięk deszczu i jakoś odpoczywałem gdy aż mną telepało po różnych politoksykomańskich ciągach.
zacytuje koleggę" Kurwa chłopie za dużo benzo też może wywołać paradoksalnie lęk z oszołomieniem"
czy to prawda ze za duzo benzo moze spodowowac wlasnie taki skutek jaki on teraz czuje?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.