To są bardzo ciężki kaliber leki bez konsultacji z psychiatrą ja Ci.tu wolę nic nie doradzać.
Skonsultuje się ze swoim psychiatrą nie musisz na wizytę zapytaj go po prostu przez telefon jak schodzić.
Ja z olci zszedłem tak o po prostu z dnia na dzień na zero ale Ty wcale tak możesz nie poczuć się dobrze.
22 marca 2023Mefistofeles1945 pisze: Olanzapina to jest silny lęk psychiatryczny na schizofrenię paranoidalną. Fluwoksamina jest na depresję?
To są bardzo ciężki kaliber leki bez konsultacji z psychiatrą ja Ci.tu wolę nic nie doradzać.
Skonsultuje się ze swoim psychiatrą nie musisz na wizytę zapytaj go po prostu przez telefon jak schodzić.
Ja z olci zszedłem tak o po prostu z dnia na dzień na zero ale Ty wcale tak możesz nie poczuć się dobrze.
Rozpoznanie mam niby zaburzenia schiztypowe choć w to wątpię bo dali mi taką łątkę w szpitalu , gdzie byłem 4 dni i po odstawce paru leków.
Ogólnie całe długi okres mojego leczenia to antydepresanty przeciwlękowe i na fobie społeczną.
Czemu chce odstawić? bo bez leków ja się czuję w miarę dobrze , ale mam zaburzenia snu. Sen przychodzi 5-6 mimo że próbowałem nie spać pare nocy żeby się przestawić ale to nic nie daje.
Wiem ,że zabrzmi to dziwnie ale jedynie co mi pomaga to marihuana. Mogę po niej normalnie spać, nie mam żadnych zaburzeń psychotycznych. W sumie już mam przygotowaną na to aurorę 20.
Z tym odstawianiem to wiem ,że to są małe dawki leków ,ale biorę je już 5-6 miesięcy stąd nie wiem jak będzie zejście a lekarzowi co powiem? chciałbym odstawić leki żeby leczyć się medyczną marihuaną?
Tak samo jak przed paleniem z tym ,że mam lepszy humor i chce mi się wszystko , właśnie tak na mnie to działa. Śmieszne jest to ,że na niektórych lekach mam większą fobię i depresję niż bez leków.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.