Ale starczy offtopu. Nieźle mną zawiało wczoraj po 2.5, az sie zataczalem na nogach i chcialo mi sie spac. Troche sie opieralem, ale potem poleglem. W sumie to tak mam ze kazde benzo dziala na mnie mocniej fizycznie niz psychicznie, wolalbym byc bezemocjonalnym robotem, ale raczej czuje sie jak pijany po nich.
I tak lorek jest drogim lekiem, nie powiem że słabym bo wg mnie wydajny top3 , al do cholery brakuje często gęsto tych 5 tableteczek.
Toż ten blister karykaturalnie wygląda z 5 zasklepieniami xd
A jak już narzekam to znowu wspomne że nas firma GSK z Irlandi bodajże dyma.najbardziej na świecie na relanium!!!.
Nawet w jakiejś ugandzie czy u mokebe pod zwrotnikiem kozy mają po ludzku diazepam 10mg prosze ja ciebie 30sztuk.
I tyle proste i genialne.
Cała europa 10po30 , te angole czy irlandczycy moze inaczej ale stawiam a 10x30. Zdecydowana reszta świata też ma 10mg po 30 jak wół.
I tylko taka polska gdzie ma boże współczuje lekomanom , którzy kochają faze po diazepamie i nie umieją brać z darknetów XD. Jak wy bierzecie te smieszne żałosne 5mg po 20 sztuk od ludzi za 120zł albo i więcej słyszałem ...
Serio wspólczuje , bo jak miałem faze na diazepamik to legancko z niemiec nieważne skad i za ile ale moge ogólnie rzec że za czarnorynkową cene paki rolki 5tki miałem takich 2.5 xd.
Ale offtop.
Zmiszałem metadon 36mg i 2.5 lorka.jakos dupy nie urywa jo
Odnośnie diazepamu jest u nas dostępny zamiennik Diazepam Genoptim 5 mg, 20 tabl. za jakieś 8 zł, a poza tym to zgadzam się - tragedia. Raz jak przyszedłem z receptą na Nitrazepam GSK i zapytałem się czy nie mogą mieć na stanie kilka opakowań, farmaceutka odpowiedziała że dyrektor krzywo patrzy na ten lek i jest tylko na zamówienie. Klonazepam 2 mg za to niosą aż im się paczki wysypują z rąk po drodze.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Bimber to przeszłość. Teraz Podlasie gotuje "kryształ" wart 36 mln zł
Podlasie, które przez lata kojarzyło się z produkcją domowego alkoholu w garażu, dziś ma nowy "eksportowy" towar. Światek przestępczy odkrył chemiczną niszę i jak się okazuje, potrafi z niej zrobić interes wart fortunę. Policja natrafiła na laboratorium, w którym dosłownie "gotowano" kryształ. Substancje miały truć innych, choć ich producenci bardzo uważali, by sami nie zatruli się oparami, dlatego pracowali w maskach z filtrami. Już bez masek, ale w kajdankach, trzech mężczyzn trafiło w ręce funkcjonariuszy. Podczas akcji policja zabezpieczyła ogromne ilości narkotyków oraz nielegalną broń.