Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 81 / 35 / 0
@Rudy102201
zapytaj siostry czy byłaby w stanie opisać mniej więcej działanie tego gówna, jeśli tak to jakoś do tego dojdziemy
Uwaga! Użytkownik bigfkinglizzy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1928 / 191 / 0
@EmeritusIII, takie trochę jakby tłuste grudki? A po rozkruszeniu takie jakby płatki są? Takie puchate właśnie. Wciągałeś czy tylko paliłeś?
Take DXM and Be Happy
  • 594 / 35 / 0
suche raczej, sniff i vapo
  • 17 / / 0
Czy w Polsce da się dostać apteczną amfetaminę (Adderall itp.)?

post edytowalem. Na temat źródeł dyskutujemy w dziale sprzedawcy+ stteetart
  • 493 / 144 / 0
Widziałem, że jakiś polski vendor miał addreall w ofercie, ale nawet nie pamiętam jaki, bo stimy to nie moja bajka. Jak dobrze poszukasz to powinieneś znaleźć.
  • 13 / / 0
@EmeritusIII vapo fety? To klepło cię coś w ogóle?
  • 2534 / 596 / 0
Ja raz zapaliłem fete z żarówy,odrobine dla eksperymentu.Palilo się bardzo dobrze,od razu gęsty dym w środku.Ciezko mi opisać w jakim stopniu to zadziałało,bo byłem już po pasach,ale zdecydowanie działało.Przy paleniu zauważyłem jak w powietrzu zaczęły drgać deliryczne smugi.Pamietam,że smak porównywałem do rzeżuchy %-D
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 594 / 35 / 0
@onthenet no właśnie kleplo co mnie dziwi
  • 1 / 1 / 0
Czy ketler pomoże zasnąć po fecie, czy lepiej nie mieszać?
Ostatnio zmieniony 28 marca 2023 przez KorasByla, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2534 / 596 / 0
Pomoze.Można mieszać.Nawet jest to wskazane na zwałe.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.