Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 1455 / 598 / 0
@IGotHigh909 biala "czekolada" jest tak samo czekolada jak te mikolaje najtansze raczej wyrobem czekoladopodobnym - tluszcz i cukier nic wiecej . Dobra gorzka czekolada z duza zawartoscia kakao ma sporo pozytywnych efektow polepsza humor dzialajac na serotonine bodaj . Zreszta jest watek na forum tez o tym . Ja lubie skubnac 1/3 tabliczki albo dodac do kawy czy szejka . Tego nie da sie zjesc za duzo bo ma fest intensywny smak .

Aztecki krol Montezuma podobno pijal 50 kubkow kakao dziennie
:kawa: tez wzmacnia paradoksalnie efekty :liść: nazywa sie to hippie speedball dobre zeby nie zasnac i moc palic dalej %-D
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 1764 / 594 / 0
20 lutego 2023IGotHigh909 pisze:
Czyli co, faktycznie w tym przypadku ładować się czekoladą, która jest gorzka? Jakie tam mogą być różnice pomiędzy typowo białą czekoladą, a czekoladą 80% gorzkiego?
Nie patrz czy jest napisane że gorzka. Patrz czy w składzie jest na początku lub na końcu "zawartość kakao minimum 75%" lub więcej, a w składzie jest np. tylko "miazga kakaowa" z cukrem itd., bo jak masz "kakao o obniżonej zawartości tłuszczu" to jest ono przetworzone i musi być gorsze. Bez problemu myślę znajdziesz w większych marketach w cenie około 6-7 zł. Ja płacę w NL jakoś 1.50 euro za 200 g dobrej jakości 80%, co jest jednak super ceną, bo normalnie to od 2.50 w gore.
  • 499 / 149 / 0
19 lutego 2023aurora20 pisze:
Czytałem dzisiaj jakiś art w necie o metodach podbijania fazy po mj. Oprócz znanego mango (na moje lipa próbowałem wielokrotnie i było tak samo) podobno działanie bardzo wzmacniają kannabinoidy zawarte w czekoladzie gorzkiej. Ktoś próbował? Albo na kogoś zadziałało wyraźnie mango albo inna metoda? I nie chodzi mi o inne dragi/alko
może nie było to podbijanie fazy, ale jak na ostatnim deksowo-ziołowym tripie zacząłem jeść słodycze to był to super dodatkowy bodziec, bo doświadczyłem synestezji smak-kolor i karmel z twixa smakował brązowo
  • 4470 / 709 / 2198
U mnie raczej wyostrzały się mocno smaki, faktycznie bardziej słodycze, ale też czasem nabiał smakował chujowo. Nie wiem, ile to mogło mieć związku, łącząc mj i zmianę smaku nabiału, ale faktycznie na 2/3 dzień te zmiany były odczuwalne w smaku.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 1455 / 598 / 0
Ups chyba swoja aura stonerska zarazilem dziewczyne i pali teraz co wieczor prawie xD Co prawda nieduze ilosci ale dosyc regularnie . Ja to wole jednak rzadziej a solidnie sie upizgac . Dobrze , ze ten alkohol szatanski porzucila bo patrzac na historie rodzinna bylaby w grupie ryzyka .
Zaczalem ogladac wyscigi wyczynowych rowerzystow na YT krecone z kamerki gopro . Dziwne doznania po paru machach zaczynam sie bac jakbym sam tam byl i mial spasc z jakiejs skarpy a nie siedzial wygodnie w fotelu z bongiem :korposzczur:
Polecam na urozmaicenie !
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 12737 / 2466 / 0
^
Polecam takie materiały po grzybach - to jest level doznań o 3 grupy wyższy. Coś niesamowitego.

A wracając do dziewczyny - przynajmniej jest pewnie mniej "awanturąca" się, jak znam zioło ; )
  • 1764 / 594 / 0
15 lutego 2023TymekDymek pisze:
Próbowaliście tych topów ujebanych haszem co sprzedają w kofikach? Podobno kocur, ale wołają po 22+ euro za gram. Za tyle to mam gram haszu, gram zioła i jeszcze zostaje na nienajgorsze wino. Myślę czy kupić ale jak znowu przepłacę za rozpierdol który nigdy nie nadchodzi, to chyba walić to.
No i ostatecznie spróbowałem, klepią rzeczywiście mocniej niż najlepszy hasz i najlepsze zioło z tego kofa zmieszane, ale i tak taka przebitka cenowa to żenada. Nie polecam, już lepiej zwapować zioło i zjeść hasz, wyjdzie taniej i lepiej.
  • 9 / 3 / 0
Też tak macie z paleniem zioła, że gdy jest ostatnia lufa, opalenie itp to odczuwacie taką megą kurewską depresję.
Jak 1 dzień wytrzymam bez jarania, to potem mogę o tym nie myśleć.
Uwaga! Użytkownik Chlor2222 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 499 / 149 / 0
Jako że palę bardzo rzadko to nie mam tego typu problemów, pomiędzy jednym a drugim paleniem mam takie przerwy, że zdążyłbym wiele razy dokupić więcej.
  • 4470 / 709 / 2198
08 marca 2023Chlor2222 pisze:
Też tak macie z paleniem zioła, że gdy jest ostatnia lufa, opalenie itp to odczuwacie taką megą kurewską depresję.
Jak 1 dzień wytrzymam bez jarania, to potem mogę o tym nie myśleć.
Nigdy tak nie miałem. Może przezywczajenie do tematu i efekt 'kurwa, kończy się, ale smutno'. Ja takich stanów praktycznie nie miałem wcale, nawet podczas ostatnich epizodów, kiedy odstawiałem zioło. Wszystko było normalnie.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Zablokowany
Newsy
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi

Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.

Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi

Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.

Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów

Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.