Aztecki krol Montezuma podobno pijal 50 kubkow kakao dziennie
20 lutego 2023IGotHigh909 pisze: Czyli co, faktycznie w tym przypadku ładować się czekoladą, która jest gorzka? Jakie tam mogą być różnice pomiędzy typowo białą czekoladą, a czekoladą 80% gorzkiego?
19 lutego 2023aurora20 pisze: Czytałem dzisiaj jakiś art w necie o metodach podbijania fazy po mj. Oprócz znanego mango (na moje lipa próbowałem wielokrotnie i było tak samo) podobno działanie bardzo wzmacniają kannabinoidy zawarte w czekoladzie gorzkiej. Ktoś próbował? Albo na kogoś zadziałało wyraźnie mango albo inna metoda? I nie chodzi mi o inne dragi/alko
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Zaczalem ogladac wyscigi wyczynowych rowerzystow na YT krecone z kamerki gopro . Dziwne doznania po paru machach zaczynam sie bac jakbym sam tam byl i mial spasc z jakiejs skarpy a nie siedzial wygodnie w fotelu z bongiem
Polecam na urozmaicenie !
Polecam takie materiały po grzybach - to jest level doznań o 3 grupy wyższy. Coś niesamowitego.
A wracając do dziewczyny - przynajmniej jest pewnie mniej "awanturąca" się, jak znam zioło ; )
15 lutego 2023TymekDymek pisze: Próbowaliście tych topów ujebanych haszem co sprzedają w kofikach? Podobno kocur, ale wołają po 22+ euro za gram. Za tyle to mam gram haszu, gram zioła i jeszcze zostaje na nienajgorsze wino. Myślę czy kupić ale jak znowu przepłacę za rozpierdol który nigdy nie nadchodzi, to chyba walić to.
Jak 1 dzień wytrzymam bez jarania, to potem mogę o tym nie myśleć.
08 marca 2023Chlor2222 pisze: Też tak macie z paleniem zioła, że gdy jest ostatnia lufa, opalenie itp to odczuwacie taką megą kurewską depresję.
Jak 1 dzień wytrzymam bez jarania, to potem mogę o tym nie myśleć.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.