Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 175 / 21 / 0
Jak biorę fluoksetynę, to osłabi ona działanie kodeiny, czy całkowicie skasuje?
Zważaj na swoje myśli, gdyż przemienią się w czyny; zważaj na swoje czyny, gdyż przemienią się w nawyki; zważaj na swoje nawyki, gdyż przemienią się w twój charakter; zważaj na swój charakter, gdyż on będzie twoim losem.
  • 3 / / 0
@lady in the radiator wg mnie nie osłabi w ogóle, a co dopiero mówić o skasowaniu
  • 3460 / 732 / 9
Waciki kosmetyczne lipa. Roztwór przelatuje przez nie bez ciśnięcia tłokiem nawet. Znowu filtr z ręcznika papierowego za ciasny. Chyba 6 warstwowy. Speniałem. Zrobiłem na pół szybko znowu. Z pół godziny się z tym jebałem.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 36 / 16 / 0
26 lutego 2023lady in the radiator pisze:
Jak biorę fluoksetynę, to osłabi ona działanie kodeiny, czy całkowicie skasuje?
Fluo nie osłabia działania kody, przynajmniej z moich doświadczeń tak wynika. Kiedyś brałem fluoksetynę i to w ogóle nie osłabiało kody.
  • 117 / 34 / 0
26 lutego 2023vellofent83 pisze:
Nie ma możliwości żeby przespać noc twardym snem, jedynie takie czuwanie
U mnie jest to samo, to raczej normalne. Często ta pokodeinowa zamuła na drugi dzień to zwyczajnie efekt płytkiego snu. Najlepiej zarzucać kodę najpóźniej 4h przed spaniem i nie powinno być tego problemu.
  • 116 / 4 / 0
siema pytanie wiadomo że dorzutki kody nie działają ale w jakim czasie należy spożyć naszą dawkę żeby było "na raz", pół godziny, godzina ?
  • 2532 / 600 / 0
Najlepiej po prostu na raz :)
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 117 / 34 / 0
Jak wyżej.
Z moich doświadczeń najlepiej tak, żeby przyjąć całą dawkę zanim poczuje się pierwsze efekty. Nie ma co rozwlekać na 30+ minut, bo wejście jest dużo mniej przyjemne.
Tak, zaczekaj aż całość przekapie przez filtr, a nie pijesz jak tylko jest łyczek w kubku %-D
  • 1000 / 84 / 0
Roztwór to wiadomo, że na raz, jak kielona wódeczki. Z tabletkami to na raz może być ciężej, jeśli tolerancja wymaga od nas dawek 500 +. Ja w dalszym ciągu podjadam co dnia, więc sugeruję grupowanie dropsików w zespoły po kilka, przynajmniej u mnie dobrze się sprawdza taka taktyka. Przepijam neutralnie wodą, ale podobno kola też dobra. Do tjo nie używam antyhistamin, ale przy Antkach wolę się zabezpieczyć.
Ciąg z jednej strony męczy, z drugiej strony się nie nudzi:|
Póki co załatwiam inne tematy, które gotuje mi życie. Opiopłynność nie jest dla mnie priorytetową sprawą do rozwiązania. W sumie to zaraz przycinać komara trzeba, w południe start wysokopłatnej roboty:]
  • 3 / / 0
Mam pytanie odnośnie stosowania Aviomarinu jako antyhistaminy przy kodzie - jaka dawka i ile przed zarzuceniem kodeiny?
Zablokowany
Newsy
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.