Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 226 / 10 / 0
Hej, testował to ktoś? Łatwo dostępne solo jako ekstrakt eria jarensis. Podobno działa dłużej i daje trochę euforii.

Dodano strukturę / 909
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 586 / 123 / 0
Nie próbowałem ale z tego co widzę to noradrenalina i prawdopodobnie dopamina na co bym się nie nastawiał przy suplach
Drogie dosyć do tego
Dobry efekt daje ekstrakt z gorzkiej pomarańczy (synefryna 20%) + ashwaghanda + tyrozyna + zielona herbata (ekstrakt lub dobrze zrobiony napar - jak kto woli)
Po takim połączeniu stosowanym dosc długo czuć dobre samopoczucie i przeciwlekowy efekt ashwaghandy do tego poziom dopaminy się podnosi dzięki tyrozynie z zieloną herbatą i synefryna która wplywa na noradrenaline
  • 226 / 10 / 0
Eria jarensis extract jest jak bardzo cięty street speed, ale czuć dopaminę dość przyjemnie
  • 389 / 99 / 4
Porównanie do speeda, nawet mocno ciętego, jest moim zdaniem znacznie na wyrost. Przypomina mi to inne przedtreningówki pokroju DMBA/AMP. Może aspekt psychiczny motywacji do działania czy skupienie jest nieco lepsze niż przy takiej kofeinie, ale nie jakoś przesadnie. Testowałem dawki od 50 do 400mg. Przy dawkach powyżej 300mg już czułem nieprzyjemną, pustą stymulację, a takie optimum to były okolice 200mg. Euforii nie zaobserwowałem. Z dopaminą też słabo, raczej czysta noradrenalina.
Just a perfect day, you made me forget myself
I thought I was someone else, someone good
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.