Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1100 / 273 / 0
nawet dwa dni robi różnicę, ale tylko na chwilę, po tygodniu tolerka zerowa u mnie, ale wraca bardzo szybko
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 348 / 264 / 0
@SerioSergio może i wyczarujesz, zalezy jak ci zalezy... Co do pregaby - po coś są opakowania 300 mg 56 kaps jednak. Idealny balans jednak między nie wjebaniem się a osiąganiem efektu to imo 300 - 600 lub (tu ryzyko uzależnienia jak i efektu paradoksalnego w postaci padaki) 900 mg. Wyżej to już zaspokajanie tolerki albo jednorazowy wyskok pod ten słynny high który i tak (dla mnie) jest przesadzony i zbyt subtelny.
null
  • 3455 / 1120 / 0
Szpitalnie z dnia na dzień z 1200mg zmniejszyli mi do 600, a potem do 450 nie pytajcie z jaką kosmiczną obstawą, końcówka już na samych neurolach (kolejny krok po wygodnym odstawianiu z benzo, czyli wycięcie doraźnego benzo z karty farmakoterapii). Cieszę się, że coraz więcej jednostek medycznych jest przygotowana na tak skomplikowane okoliczności jak przedawkowywanie pregaby z racji tolerancji czy też przewlekłej "zabawy" i ślepego gonienia za dziewicznymi efektami (pregabalina jest w laboratoryjnych testach narkotykowych sporządzanych dla szpitali!)
Lekarka, pod wpływem nacisków oznajmiła mi, że szykują się na przyjazd 50-tek i 25-tek pregi do odstawiania. To oczywiście nie miało miejsca bo wszystkie szpitale w PL oferują tylko 75-tki.
Guide do Nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 348 / 264 / 0
@misspill tak z ciekawości. Te testy narkotykowe to w ramach szpitali, tzn. żeby jak przedawkujesz, to żeby wiedzieli co ci jest, tak? Bo z tego co wiem, to jeszcze (na moment pisania tego postu) pregaba nie ma statusu psychotropu / substancji psychoaktywnej czy tam rekreacyjnej, tzn potocznego narkotyku, a zwykłego leku, porównywalnego do wypisywanego na receptę antybiotyku? (mowa o statusie prawnym tego w PL, a nie o tam jak jest w rzeczywistości). Mi farmaceutki mówią że nie ma takiego statusu i można normalnie np. prowadzić itp. PS. Zdrowia!
null
  • 1100 / 273 / 0
na zachodzie było dużo przedawkowań z udziałem pregabaliny przy innych środkach, pewnie wprowadzono jakieś zalecenia
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 348 / 264 / 0
Ja pytałem o status prawny a nie zalecenie, bo to nie to samo. Paracetamol tez jest legalny w PL a mozesz go przedawkować. Pytałem @misspill bo może coś się zmieniło, ale jeszcze pare dni temu farmaceutki mowily ze wszystko ok, srodek nie ma statusu psychotropu itd i ze mozna kierowac pojazdem po zażyciu substancji (choc przy pierwszym razie wiadomo, nie wskazane ale prawnie legalne). O to pytałem. Pozdrawiam
null
  • 1100 / 273 / 0
jasne, ale sądzę, że status się nie zmienił, a te szpitalne testy wynikaja być może właśnie z tego co napisałem, nevermind, niech się Pani wypowie
z innej beczki, słyszeliście o pregabalinie w płynie? Preparat nazywa się Alkem, 20mg/ml, butelka 473ml. To się dopiero do schodzenia nadaje.
  • 327 / 68 / 0
w irlandii Lyrica pfizera więc zapewne innych firm też prega została zbanowana. W Anglii NHS zbanował xanax np. już tylko od prywatnego magika można dostać na prywatną receptę za pojebane pieniądze.

A co do pregi 300 to ja takie cały czas posiadam, mam bardzo dobrą wagę i mam miliony pustych kapsułek i sam sobie robie dawki, wychodzi po prostu taniej, niestety w anglii kupisz taniej generyki na ulicy sprowadzane z zagranicy niż w legalnej aptece na prywatną receptę. Bo przez NHS lek zawsze kosztuje ok. 9 funtów niezależnie od dawki, ilości w pudełku itd. ale tutaj dostać receptę na coś więcej niż co-codamol albo antydopy to powodzenia.
czas zwolnić
  • 11 / / 0
Czy pregabalina nadaje się do zastąpienia alprazolamu branego doraźnie w celach przeciwlękowych? Jak pregabalina wypada przeciwlękowo w porównaniu z benzo? Czy da radę to brać doraźnie? Można miksować z alko?
  • 5801 / 1193 / 43
Na wszystkie twoje pytania odpowiedz brzmi - TAK.
Więcej informacji poszukaj sam, wszystko jest dokładnie opisane.
Tu masz FAQ.
pregabalina-guide-to-przewodnik-by-miss ... 71507.html
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).