Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 2271 / 392 / 0
Tak, zrób wcześniej 20 min trening z youtubem a potem zjedz.
  • 1455 / 594 / 0
@Krzysiu86Dr zjedz normalny obiad przed paleniem , w trakcie pij duzo herbaty/wody zeby zapchac bebech no i najwazniejsze nie trzymaj slodyczy przekasek w domu ktorych nie planujesz zjesc .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 45 / 12 / 0
12 lutego 2023Krzysiu86Dr pisze:
Macie jakieś sposoby na to, aby po mj nie zjeść całej lodówki.. ?
Lubię czasami zapalić lufę ale trochę walczę z nadwagą bo wieczorem przed snem po mj, dostaję małpiego rozumu i wpierdalam wszystko jak leci po kolei bez opamiętania :)
jeżeli masz możliwość to pomyśl nad zmianą odmiany. Ja palę medyki głównie od pewnego czasu i mam paru faworytów dzięki którym lodówki nie opróżniam. Drugi pomysł jest dobry z tym, żebyś po objedzie jarał na pełne brzusio, jak już Ci tu pisali, wtedy też aż tak nie ssie.
  • 365 / 103 / 0
A to odmiana ma znaczenie w kwestii jedzenia? Wiem, ze różne odmiany różnie działają, jedne bardziej pobudzają drugie wbijają w fotel itd ale że z jedzeniem ma też związek serio?
Lepiej trzymać nos w książkach niż w cudzych sprawach 📖
  • 45 / 12 / 0
No widzisz jakoś ma, u mnie z medyków przy Redzie nr2 jest spoko i gastro nie wyskakuje natomiast przy reszcie niestety bywa gorzej. Fajnie pod tym względem wypadają te odmiany z Cantopy Growth, są wyjątkowo mało żarcio-chłonne.

Albo to jakaś kwestia osobnicza, no nie wiem.
  • 365 / 103 / 0
Swoją drogą to też mnie zawsze ciekawiło, że wieloletni jarać że zwykle są szczupli. Też ro zauważyłeś? A przecież po jaraniu na garstro to lodówkę z kablem i żarówkę idzie odpierdolić
  • 45 / 12 / 0
I widzisz, nie żebym nakłaniał i zachęcał, bo to prawnie zabronione i niedopuszczalne, ale to kolejny plus, niezliczony, który przemawia na korzyść maryśki i ten potencjalny skutek uboczny okazuje się w zasadzie nawet zaletą niż wadą.

Te opowieści o maryście jako gateway-drug są grubo przesadzone i wyolbrzymione, tak mi się wydaje.
  • 365 / 103 / 0
"Te opowieści o maryście jako gateway-drug są grubo przesadzone i wyolbrzymione, tak mi się wydaje."

Co konkretnie masz na myśli? Opowieści o tym, że marihuana szkodzi itd że to narkotyk straszny?
Wiesz no znam dużo ludzi, którzy palą po kilkanaście kilkadziesiąt lat. Znałam ich przed tym jak zaczęli palic i widzę jacy są teraz, myślę że długofalowe jaranie ma wiele nieprzyjemnych skutków ubocznych
  • 689 / 308 / 0
21 lutego 2023ZleSpiaca pisze:
Swoją drogą to też mnie zawsze ciekawiło, że wieloletni jarać że zwykle są szczupli. Też ro zauważyłeś? A przecież po jaraniu na garstro to lodówkę z kablem i żarówkę idzie odpierdolić
Dziękuję ci bardzo za ten wpis. Polepszyło mi się w kwestii mojej depresji oraz uśmiałem się, poważnie, dziękuję ci za tą żarówkę oraz ze są szczupli.. hahaha.. dalej się śmieje z tego jak to pisze :D a tylko 1 luft.. zapaliłem, ważę obecnie 106 kg wzrost 190 cm, odchudzam się, a przynajmniej staram, a schodzę ze 118 kg i czasami ćwiczę więc jestem duży :) dzięki za wpis :)
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
  • 365 / 103 / 0
Taki wniosek wyciągnęłam widząc tylko swoich znajomych, którzy jarają w opór i są dość szczupli. Niektórzy nawet za bardzo.
Cieszę się, że poprawiłam Ci nastrój tylko nie bardzo wiem czym w sumie 😕
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Marihuana może być substytutem alkoholu – wyniki nowego badania

Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Drug and Alcohol Dependence" (2025) dostarcza pierwszych w historii laboratoryjnych dowodów na to, że używanie marihuany może zmniejszać spożycie alkoholu.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.