Aztecki krol Montezuma podobno pijal 50 kubkow kakao dziennie
20 lutego 2023IGotHigh909 pisze: Czyli co, faktycznie w tym przypadku ładować się czekoladą, która jest gorzka? Jakie tam mogą być różnice pomiędzy typowo białą czekoladą, a czekoladą 80% gorzkiego?
19 lutego 2023aurora20 pisze: Czytałem dzisiaj jakiś art w necie o metodach podbijania fazy po mj. Oprócz znanego mango (na moje lipa próbowałem wielokrotnie i było tak samo) podobno działanie bardzo wzmacniają kannabinoidy zawarte w czekoladzie gorzkiej. Ktoś próbował? Albo na kogoś zadziałało wyraźnie mango albo inna metoda? I nie chodzi mi o inne dragi/alko
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Zaczalem ogladac wyscigi wyczynowych rowerzystow na YT krecone z kamerki gopro . Dziwne doznania po paru machach zaczynam sie bac jakbym sam tam byl i mial spasc z jakiejs skarpy a nie siedzial wygodnie w fotelu z bongiem
Polecam na urozmaicenie !
Polecam takie materiały po grzybach - to jest level doznań o 3 grupy wyższy. Coś niesamowitego.
A wracając do dziewczyny - przynajmniej jest pewnie mniej "awanturąca" się, jak znam zioło ; )
15 lutego 2023TymekDymek pisze: Próbowaliście tych topów ujebanych haszem co sprzedają w kofikach? Podobno kocur, ale wołają po 22+ euro za gram. Za tyle to mam gram haszu, gram zioła i jeszcze zostaje na nienajgorsze wino. Myślę czy kupić ale jak znowu przepłacę za rozpierdol który nigdy nie nadchodzi, to chyba walić to.
Jak 1 dzień wytrzymam bez jarania, to potem mogę o tym nie myśleć.
08 marca 2023Chlor2222 pisze: Też tak macie z paleniem zioła, że gdy jest ostatnia lufa, opalenie itp to odczuwacie taką megą kurewską depresję.
Jak 1 dzień wytrzymam bez jarania, to potem mogę o tym nie myśleć.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.