Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 156 / / 0
Nieprzeczytany post autor: d*m »
1350/90kg = 15mg/kg

Przy obecnej wadze byłoby to 18mg/kg
Uwaga! Użytkownik d*m nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 319 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Piroman »
Ok 11mg/kg.
Uwaga! Użytkownik Piroman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 241 / 4 / 0
21,88 mg/kg na ówczesne 48kg 1050mg
kodeina
  • 2785 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: hennessy »
chomik_morski pisze:
21,88 mg/kg na ówczesne 48kg 1050mg
O ja... Bez tolerancji? Napisz coś więcej, jeśli w ogóle coś pamiętasz.
  • 241 / 4 / 0
Tolerancja była dosyc duza bo był to okres zafascynowania dxm, a nie pamiętam nic oprócz karuzeli na początku i 3 dniowego kaca.
kodeina
  • 913 / 39 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kazik »
950 mg / 65 kg = 15 mg/kg, jednorazowo, przy niewielkiej tolerancji
"Tylko" górne 3 plateau, chyba na skutek tolerancji.

1200 mg / 65 kg = 18.5 mg/kg, jako 3x400, co dwie godziny, przy tolerancji.
Trip bez sensu, nie wiem co mnie podkusiło żeby zażywać w tak durnym reżimie. Skończyło się ogłupiającą fazą, której przewodnim motywem było "o kurwa, jak bez sensu jest dorzucać" i błąkanie się po mieszkaniu.

Lot życia - 700-750 mg + THC, prawie bez tolerancji i niespodziewane 4 plateau.
Your circuit's dead, there's something wrong, can you hear me, major Tom?
  • 89 / / 0
Nieprzeczytany post autor: holi3 »
750/83 = 9.0 Mg/Kg, wiecej i tak by mi przez gardlo nie przzeszlo
EXP:
DXM,LSD,BDF,DOC,GBL,SalviaDivinorum,lotofMJ,feta,pseudoefedryna,tramadol,kodeina,klony,lorazepam,alkohol, kofeina,Spice Gold/Diamond, banzai, dust,magic dragon, smoke the next generation,absynt,tabaki,tyton
...i`m back in game biatch.
  • 617 / 6 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
14,285714285714285714285714285714......... :-D

900mg/63kg.
:kawa: & :skret: o n l y
  • 8 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Śpiewak »
Dwie paczki acodinu. 900 mg/ 75 kg. 12mg/kg. Zjadlem jedna. Czekam godzine. NIc. Zjadlem druga. Chwile po tym kopnela mnie pierwsza. Tolerancji nie mialem prawie wcale, zadko to wsuwalem. Gdy poczulem pizde z 450 mg pomyslalem, ze chodzilo mi o cos takiego i cholernie sie przestraszylem tego, co ma byc, jak dojdzie druga. Wiecie jak sie wkrecaja czasem bad tripy. Szczegolnie, ze mialem lipne set&settings. W pokoju obok byli ludzie, ktorzy NIE MOGLI sie dowiedziec, ze cos bralem. Na pewno by sie domyslili po robo-walking. Polozylem sie do lozka. Bylem pozytywnie zaskoczony, ze w miare ogarniam. Spodziewalem sie czegos gorszego. Słabe OEVy. Najciekawsze, ze slyszalem głosy. Rodem z horroru. Jakies strzepki nieokreslonych dzwiekow, oddalone krzyki, nie potrafie tego opisac. Domyslam sie, ze sam je sobie wkrecilem. Kiedys jeszcze sprobuje jak bede z kims a nie sam i w ogole przy lepszych s&s. Aha i powiem ze zjazd byl bardzo przyjemny, cos jak na kodzie.
Uwaga! Użytkownik Śpiewak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
15.7 mg/kg + sporo alko.
To był drugi raz z deksem. Pierwszy był dzień wcześniej.
Zmiotło mnie.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.