Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Rzucenie trawy to banał, zwłaszcza przy takich ilościach.
A im częściej powiesz sobie "nie" tym łatwiej będzie w przyszłości.
Podziel się posiłkiem, chamie
@DelicSajko
Hmm tego nie biorę pod uwagę bo kupuje zawsze jak jest tylko okazja bo czasem brakuje weedu w aptekach i nie chce naciąć się na taką sytuacje, że np. skończe fresza a nie będzie zioła. Wyrzuciłem lufki i zapalniczkę ale po trzech dniach kupiłem nowe tak na wszelki wypadek xd Zresztą jak mówię palę często, ale mało i teraz tematu mi starczy maja myślę.
Nawijasz jak stary narkoman
Jeżeli o pamięć chodzi to według mnie wystarczy ją ćwiczyć, zwłaszcza w twoim przypadku. Nie jesteś zjarusem jak niektórzy (na ciebie patrzę @DelicSajko ), więc nie powinno być problemów. Ewentualnie PRL-8-53 jest bardzo wporzo na pamięć.
trawa zaburza sen REM, znacznie go skraca i jest płytszy. Tego nie przeskoczysz. A im dłużej jarasz tym jest gorzej.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Najgorsze jest pierwsze kilka dni. Nie odrzucaj jeszcze tego pomysłu na 3 miesiące detoksu, bo jak ci się przejaśni w bani, to może już będziesz sobie w stanie to wyobrazić.
A po przerwie uważaj, bo wtedy często człowiek chce nadgonić utracony czas i wjeżdża w temat jeszcze mocniej.
The body or a conscious mind'
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.