Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Rzucenie trawy to banał, zwłaszcza przy takich ilościach.
A im częściej powiesz sobie "nie" tym łatwiej będzie w przyszłości.
Podziel się posiłkiem, chamie
@DelicSajko
Hmm tego nie biorę pod uwagę bo kupuje zawsze jak jest tylko okazja bo czasem brakuje weedu w aptekach i nie chce naciąć się na taką sytuacje, że np. skończe fresza a nie będzie zioła. Wyrzuciłem lufki i zapalniczkę ale po trzech dniach kupiłem nowe tak na wszelki wypadek xd Zresztą jak mówię palę często, ale mało i teraz tematu mi starczy maja myślę.
Nawijasz jak stary narkoman
Jeżeli o pamięć chodzi to według mnie wystarczy ją ćwiczyć, zwłaszcza w twoim przypadku. Nie jesteś zjarusem jak niektórzy (na ciebie patrzę @DelicSajko ), więc nie powinno być problemów. Ewentualnie PRL-8-53 jest bardzo wporzo na pamięć.
trawa zaburza sen REM, znacznie go skraca i jest płytszy. Tego nie przeskoczysz. A im dłużej jarasz tym jest gorzej.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Najgorsze jest pierwsze kilka dni. Nie odrzucaj jeszcze tego pomysłu na 3 miesiące detoksu, bo jak ci się przejaśni w bani, to może już będziesz sobie w stanie to wyobrazić.
A po przerwie uważaj, bo wtedy często człowiek chce nadgonić utracony czas i wjeżdża w temat jeszcze mocniej.
The body or a conscious mind'
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.