Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Rzucenie trawy to banał, zwłaszcza przy takich ilościach.
A im częściej powiesz sobie "nie" tym łatwiej będzie w przyszłości.
@DelicSajko
Hmm tego nie biorę pod uwagę bo kupuje zawsze jak jest tylko okazja bo czasem brakuje weedu w aptekach i nie chce naciąć się na taką sytuacje, że np. skończe fresza a nie będzie zioła. Wyrzuciłem lufki i zapalniczkę ale po trzech dniach kupiłem nowe tak na wszelki wypadek xd Zresztą jak mówię palę często, ale mało i teraz tematu mi starczy maja myślę.
Nawijasz jak stary narkoman
Jeżeli o pamięć chodzi to według mnie wystarczy ją ćwiczyć, zwłaszcza w twoim przypadku. Nie jesteś zjarusem jak niektórzy (na ciebie patrzę @DelicSajko ), więc nie powinno być problemów. Ewentualnie PRL-8-53 jest bardzo wporzo na pamięć.
trawa zaburza sen REM, znacznie go skraca i jest płytszy. Tego nie przeskoczysz. A im dłużej jarasz tym jest gorzej.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Najgorsze jest pierwsze kilka dni. Nie odrzucaj jeszcze tego pomysłu na 3 miesiące detoksu, bo jak ci się przejaśni w bani, to może już będziesz sobie w stanie to wyobrazić.
A po przerwie uważaj, bo wtedy często człowiek chce nadgonić utracony czas i wjeżdża w temat jeszcze mocniej.
The body or a conscious mind'
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.