Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 480 / 73 / 0
Muzeum, stadion, palmiarnia.
Waporyzator najlepszy przyjaciel w ukryciu zapachu.
  • 1 / / 0
Na dmuchanym materacu na publicznym jeziorku w lato!
  • 8 / / 0
Za małolata w szkole w kiblu obok sali dyrektora, miałem z nim lekcję i wyszedłem do toalety na bucha. Śmierdziało tam potem niemiłosiernie modliłem się, żeby nie było przypału hahaha
  • 30 / 2 / 0
Śnieżka.Serio polecam.
  • 33 / 4 / 0
U dentysty w łazience z lufki przed zabiegiem na rozluźnienie
  • 553 / 117 / 0
@up na ambonach też sporo jarałem, bardzo miło to wspominam.
Najdziwniejszym miejscem w którym jarałem był przedział (każde miejsce w nim zajęte) pociągu IC, który stał na stacji Wrocław Główny. Po prostu zsunąłrm okno i podając sobie lufkę ściągnęliśmy po kilka chmur, udając przy tym, że podziwiamy, wtedy mało urokliwy dworzec.
  • 139 / 30 / 0
Chyba każdy wie, że jak ostro przyciśnie, to w zasadzie wszędzie można zapalić. Dosłownie wszędzie
  • 5801 / 1193 / 43
Dopalacze - maczanki to paliłem nawet jadąc w autobusie. Siedziałem na tyle, a autobus był prawie pusty. Nie wytrzymałbym tej jazdy bez bucha.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 10 / 2 / 0
Tłok w kiblu w galerii handlowej to chyba jedno z najdziwniejszych miejsc gdzie jaralem
  • 362 / 97 / 0
Park psychiatryka (bardzo urokliwy zresztą) przed wizytą oraz cmentarz 1 listopada późnym wieczorem to chyba najciekawsze co się za starych czasów trafiło. Standard to była nocna wyprawa do lasu wyczajenie ciekawego miejsca na postój i rura. Opuszczony poligon wojskowy też był.
ODPOWIEDZ
Newsy
Japończycy odkryli, dlaczego papieros pomaga przy wrzodziejącym zapaleniu jelita grubego

Palenie tytoniu związane jest z olbrzymią liczbą różnorodnych zagrożeń dla zdrowia. Są jednak sytuacje, gdy papieros pomaga. Tak jest na przykład w przypadku wrzodziejącego zapalenia jelita grubego. Nie od dzisiaj wiadomo, że papierosy przynoszą ulgę osobom cierpiącym na tę chroniczną chorobę. Naukowcy z japońskiego instytutu badawczego RIKEN odkryli mechanizm, który stoi za zbawiennym skutkiem dymka. Dzięki nim chorzy będą mogli poczuć ulgę, bez narażania się na choroby powodowane paleniem.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.