Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
hejka, da sie zalatwic recke u lekarza rodzinnego na oxycontin 80? na bóle menstruacyjne takie że mdleje, lekarz zaufany, mi tez chyba ufa, bardzo dobry kontakt, a jak nie to pójdzie na mame jak ma wrzody na jelitach? czy to przeciwwskazanie? :cojest: :cojest:
  • 100 / 25 / 0
@up nie ma szans że jakikolwiek rodzinny przepiszę Ci Oxy do tego w dawce 80mg jak wcześniej inny lekarz nie zaordynował leczenia Oksykodonem.
Trochę rozsądku, to cieżki drag stosowany u pacjentów którzy zazwyczaj byli wcześniej leczeni opio a Ty chcesz go dostąć od rodzinnego na bóle menstruacyjne? I to jeszcze odrazu 80mg, lekarz natychmiast rozkmini o co chodzi - albo o ćpanie albo o resell. Z takimi wymaganiami to jedynie do przekupnego magika xD
  • 777 / 106 / 0
ej ale magia
Probowaliscie oxykodon p.r? Co prawda nie continy, musialem sie dziabać z tymi dolorami glutowatymi, ale udalo sie w miare klarowny R.R uzyskac do pukawki i zaladowalem 80 w pupke. Ja pierdole, prawie ze IV. Biodostepnosc albo chuj wie co, ale oral czy nos w ogole nie to samo...
  • 1544 / 198 / 0
Dzisiaj zawodnik freek fightów Mateusz Murański postać mediowa ,przedawkował ten specyfik , może przeglądał to forum kto wie , ale to znak , że to nie zabawka dla każdego i trzeba uważać , R.I.P
  • 2 / 1 / 0
wyczytane juz ze na pierwszy raz z zerową tolerancja na opioidy jest zalecana dawka 10/20mg, tyle ja waze smieszne 43kg, ile finalnie radzilibyscie wziac zeby nie odleciec za bardzo i kontaktowac w tym przypadku?
  • 4603 / 2217 / 1
tabletkę 10mg max. Jak masz opcję 5mg także by było dobrze.
ALE> Generalnie dlaczego oxy? Przy takiej wadze można użyć innego środka równie skutecznego, ale bez obaw o skutki uboczne. Może tramadol 37,5mg z paracetamolem? To ma być na ból, czy na rekreacje?
  • 3455 / 565 / 2
Ja prdl 43 kilogramy to jest niedowaga ...

Zacznij jeść i przytyj najpierw później bierz się za ćpanie...
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / 1 / 0
Rekreacyjnie, tramadol już był raz brany w tej dawce i nie było żadnych szczególnych odczuć z tego co pamiętam. Ale to było dawno temu.

A co do "niedowagi" to jestem po prostu niska, moja waga jest w granicach normy aktualnie.
  • 4603 / 2217 / 1
5-10mg jako próbę uczuleniową. Potem dorzucaj po 5mg by znaleźć właściwą dawkę. Myślę że gdzieś między 20 a 30 znajdziesz swoją dawkę startową. Niemniej najpierw próba uczuleniowa. Kiedyś widziałem jak wygląda uczulenie na oxy i nie polecam nikomu.
  • 28 / 2 / 0
Mam możliwość mięć oxydolor 10mg fast 30 tabs lub 10mg o przedłużonym działaniu 60 tabs i nie wiem co wybrać. Cena praktycznie taka sama. Co wy byście wzięli?
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.