W ogóle zauważyłem że jak mam mega stany lękowe to nawet 2mg xanax nie daje rady. A testowałem 4 różne benzo i jestem prawie pewny że alpra działa najlepiej. Nigdy więcej niż 2mg na raz nie brałem, bo wtedy rozwali mi się dawkowanie dzienne.
W ogóle ten kto wymyślił ten lek chyba specjalnie próbował żeby był jak najbardziej uzależniający, czemu prawie w ogóle nie ma miejsca na zwiększanie dawek? Dawka startowa 1.5mg podzielone na 3 na stany lękowe, dawka maksymalna 4mg...zwiększysz do 1mg na raz i już jesteś na maxie. Wnioski pozostawiam wam.
mając taki ciąg to tylko detox zew.
I co to znaczy benzo na skórę?! To jakis slang?
Marysie może by odstawił jakoś, ale ta meta to już duży kaliber i alprą to się nie wyleczysz, tylko uzależnisz od kolejnej substancji Panie @OfiaraMety .
Cieszę się że znalazłem te alpre bo od środy prawdopodobnie ruszam do nowej roboty i się przyda na początki, lepiej się sprawdzi niż klon w takiej sytuacji.
Nie znając Ciebie i Twojego stylu życia, ale cholesterol wynika z żywienia się "złymi" produktami, a tym tropem idąc poszło na wątrobę. Nie wiem ,jak tam jeszcze u Cb a alkoholem.
Trawę odstawisz bez problemu wspomagając się alprą czy nawet diazepanem po takim ciągu. Jeżeli chodzi o mete to Ratuj się chłopie, poddaj się, jedź na detoks, najpierw do rodzinnego lekarza po skierowanko, czego tu się wstydzić ?? Choroby ? Zamęczysz się, wykończysz się jak zostaniesz sam w domu bez mety. U mnie na osiedlu już taki był kiedyś odważny. Powiesił się na smyczy dla psa bo się wstydził jechać na detoks który życie by mu uratował. Ale miał za wysokie "ego" i już go niema. Więcej pokory Przyjacielu, oczywiście jeżeli zależy Ci na życiu. Meta to nie papierosy czy trawa, sam tego nie odstawisz w domu, ratuj się i żyj !
Pozdrawiam
23 stycznia 2023WALLSTREET pisze: A jadłeś alperke paczkami i zapijałeś vódeczką?
Nie znając Ciebie i Twojego stylu życia, ale cholesterol wynika z żywienia się "złymi" produktami, a tym tropem idąc poszło na wątrobę. Nie wiem ,jak tam jeszcze u Cb a alkoholem.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.